Out of the picture zijn Bibi Breijman en Waylon nog niet. Het waren bizarre maanden voor de voormalige Oh Oh Cherso-ster toen ze er achter kwam dat de zanger haar bedroog. Ondanks het ongeval plaatste Bibi gisteren verdachte foto’s van haar vakantie…

Elke week een andere stad

“A different city every week”, dat is wat Bibi Breijman schrijft onder de zoete foto’s die zij op haar Instagram deelt. Tussen de big smiles van dochter Teddy en de schitterende locaties is ook Waylon in de bergen te zien, met pasgeboren zoontje Chester in zijn armen. Met z’n vieren zijn ze op pad met de camper om de mooiste plekken te bezoeken en de mooiste momenten te maken. Zal Bibi de howdo zanger al hebben vergeven?

Ondanks de gebeurtenis, krijgt Bibi steunende reacties van haar volgers. “Ik hoop dat jullie het geluk weer hebben gevonden zo’n mooi gezinnetje”, schrijft iemand. Iemand reageert ook: “Geweldig om jullie zo te zien genieten, lekker met de camper op pad. Prachtige plaatjes.”

Emotionele video

Zoontje Chester was net geboren toen juice-koningin Yvonne Coldeweijer bekend maakte dat Waylon meerdere malen ontrouw zou zijn geweest. Waylon bevestigde dit in een inmiddels verwijderde Instagram-post dat hij tijdens haar zwangerschap vreemd is gegaan. Bibi heeft enkele weken gewacht om op de situatie te reageren, tot een paar weken terug. Zij vertelde op haar YouTube-kanaal dat ze veel woede, verdriet en teleurstelling voelde. Volgens Bibi heeft niemand het recht om over haar relatie te oordelen. “Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes”, aldus Bibi.