Het is alweer een aantal weken geleden dat het shocking nieuws over het overspel van Waylon naar buiten werd gebracht. De zanger bleek Bibi te hebben bedrogen, zelfs tijdens de periode dat ze in verwachting was. Na wekenlang rust te hebben genomen wil Bibi eindelijk reageren op de verdrietige situatie. In een video op YouTube doet ze uitgebreid haar verhaal.

Bibi Breijman
Bron: @bibibreijman

Emotionele video

Vlak na de geboorte van de kleine Chester werd door roddelaccount @lifeofyvonne naar buiten gebracht dat Waylon vreemd is gegaan. De geruchten bleken werkelijkheid, want niet veel later gaf Waylon zijn fouten toe in een uitgebreide post op Instagram. Bibi reageerde al die tijd niet op de situatie, maar brengt daar in een uitgebreide video op YouTube verandering in.

“Dit is echt f*cking eng. Ik had deze video nooit op willen nemen. Niet alleen om wat er is gebeurd, maar ook omdat ik voel en vindt dat dit een privékwestie is”, begint Bibi in de video.

Schaamte

“Ik deel natuurlijk altijd alles, dus het is ook raar stil te blijven als het slecht gaat”, gaat Bibi verder. De influencer heeft naar eigen zeggen heel veel mails ontvangen van vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt. “In alle mails kwam hetzelfde overeen: de schaamte”, legt ze uit. Ook Bibi voelde deze schaamte nadat ze erachter kwam dat Waylon vreemd was gegaan. “Mijn eerste reactie was: ‘Dit kan niet. Waar was ik? En wie ben jij?’. Vervolgens stuur je iemand het huis uit en dat lost niets van je vragen op.”

De periode die toen aanbrak was voor Bibi enorm heftig. “Ik had net een baby van een paar weken. Ik kon bijna niks door de gebroken nachten en mijn heftige bevalling. Ik zat in een rolstoel en was hulpbehoevend – en toen kwam dit. Ik was zo verdrietig, boos en teleurgesteld.”

Heel erg gestalkt

Bibi vertelt vervolgens dat dit niet het enige heftige in haar leven was. Ze heeft naar eigen zeggen drie jaar lang enorm last gehad van een stalker. Dit ging zelfs zo ver dat Bibi op een gegeven moment niet meer naar buiten durfde. Ondanks dat het stalken nu voorbij is, heeft Bibi een bizarre periode achter de rug.

Loslaten en vooruitkijken

Over de huidige situatie met Waylon laat Bibi maar weinig los. Wel is de influencer duidelijk: zij en Waylon zijn on good terms. “Er ligt zo’n taboe op het feit dat vrouwen na overspel alsnog kiezen voor hun gezin. Mensen denken dat je alleen goed bezig bent als je wegrent van de situatie. Ik kan daar heel boos om worden. En ik ben natuurlijk ook heel erg boos op m’n vent.”

Ondanks de woede wil Bibi zich graag focussen op de toekomst. “Er is ook een tijd van loslaten en vooruitkijken. Want wat los je daarmee op?”, zegt Bibi. “Ik heb zelf voor deze man gekozen, en ik weet ook dat het een aparte is – dat weet iedereen. Het is aan niemand om over hem te oordelen, want dat is aan mij.”

Lees ook: Bibi Breijman deelt hilarische foto’s van tienerjaren