Terwijl jullie genieten van het kerstdiner en de nodige drankjes er in worden gegoten, ligt je huisdier zielig alleen in een hoekje op zijn kussentje. Waarom mogen je hond en kat niet mee feesten tijdens de feestdagen? Dankzij Aldi is dat nu mogelijk.

bier-en-pawsecco-huisdieren-femfem

Bottom Sniffer

Dat is de naam van het gezonde bier voor honden. Terwijl jullie allerlei speciaalbiertjes uitproberen kan je hond nu ook meegenieten met een flesje ‘Bottom Sniffer’. Gelukkig is dit bier wel alcoholvrij, zodat je hond gewoon recht kan blijven lopen. Het bier bevat ongevaarlijke ingrediënten, namelijk gerstmout, water, paardenbloem, brandnetel, vlas en natuurlijk kiparoma. Een flesje van 330 ml kost je €2,99.

bier-honden-kerst-femfem pawsecco-katten-rose-femfem pawsecco-katten-white-femfem

Pawsecco voor de sophisticated cats

Voor onze diva vriendinnen komt Aldi met Pawsecco. Je kunt kiezen uit een flesje rosé of wit (ja, echt). Net zoals het bier, is deze Pawsecco niet koolzuurhoudend en het bevat ingrediënten als vlierbloesem, brandnetel, ginseng en limeflower. De rosé bevat ook nog wat wortel, om het de rozige kleur te geven. Ook deze Pawsecco kosten €2,99 en je kunt de dranken gebruiken om over het eten te gieten, of om het zo te laten drinken. Alleen al voor het plaatje van je hond met een flesje bier zou je dit willen hebben. Dankzij dit bier en Pawsecco proosten we deze kerst  met onze huisdieren. Helaas zijn de flesjes momenteel nog alleen in de Britse supermarkten te vinden, maar wie weet komen ze ook snel genoeg naar Nederland!

Lees ook:

Op 50 meter hoogte dineren met de Kerstman in zijn arrenslee.