Ben jij een echte liefhebber van kerst en luister jij al sinds september naar kerstmuziek? Een echte liefhebber van eten of houd jij juist van een beetje spanning en ben je niet bang voor hoogtes? Dan hebben wij het perfecte uitje gevonden voor jou en je vriendengroep. Op zondag 17 december kun je namelijk op 50 meter hoogte culinair dineren met jouw vrienden én de kerstman.

op 50 meter hoogte dineren met de kerstman FEMEFM

Culinair hoogstandje

Bij het restaurant Barn47 kun je een plekje aan tafel of een hele tafel reserveren voor deze unieke ervaring. Het restaurant heeft de primeur van Nederland met de verwarmde arrenslee op 50 meter hoogte. Tijdens dit culinaire hoogstandje verzorgt de chef-kok voor heerlijke hapjes en bijpassende wijnen. Op 17 december gaat de arrenslee 10 keer de lucht in, om zeker te zijn om te dineren met de kerstman kun je het beste reserveren via dinnerintheskynederland.

High Wine & Tasting

Van 13:00 tot 19:45 gaat er om de drie kwartier een groep van 16 man de lucht in om de ‘Santa in the Sky’ ervaring te beleven. Je kunt de hele tafel boeken voor 16 personen voor een bedrag van €2.500 of de prijs per stoel van €175,-. De vluchtduur duurt 30 minuten, maar het High Wine & Tasting arrangement duurt 2 uur, op deze manier haal je het geld er wel uit. Een unieke ervaring die nog nooit iemand anders heeft meegemaakt, fantastische wijnen en een heerlijke proeverij.

VIP in de arrenslee

Op de arrenslee is een complete keuken aanwezig en vier rendieren die de gasten naar boven brengen. Eenmaal boven kunnen de gasten genieten van een muzikale en culinaire ervaring. Tijdens deze twee uur kunnen de gasten het eerste uur genieten van drankjes en een appetizer in een speciale VIP-ruimte. Daarna zullen zij de unieke ervaring van de ‘Santa in the Sky’ ervaren van 30 minuten. Waarnaar ze vervolgens de belevenis weer kunnen afsluiten in de VIP-ruimte, voor 30 minuten.

Lees ook:

De gezelligste kerstmarkten van Nederland vind je hier