What a news…. Bubbelen in een heerlijk badje vol met, euhm bier kortom: een bierspa? Jup, dat staat er echt en het is beter dan je denkt! Bath & Barley en de Good Beer Spa openen hun deuren in ons vriendelijke buurland België én wij kunnen niet wachten tot we er heen kunnen!

Twee bierspa’s in hartje België

Een goed biertje gaat er natuurlijk altijd in, maar heb je ook daadwerkelijk wel eens in bier gelegen? Wij in ieder geval niet (ok, misschien die keer dat je head first in de kroeg op de grond viel). Vanaf mei kan je in ieder geval in België wegdommelen in een bad vol bier. Zowel het Brusselse wellnesscenter Bath & Barley als de Good Beer Spa openen hun deuren. Naast een klassieke spa-ervaring kan je er ook een verwensessie reserveren in een bad van hop, gerst, gist en water.

Totale rust & ontspanning

Beide bierspa’s bieden rust en ontspanning aan in een aangename jacuzzi met uiteraard kwaliteitsbier. Je krijgt de kans om alleen of met meerdere personen te luieren in één van de jacuzzi’s, die plaatsvinden naast een tapkraan waar je jezelf een biertje kan uitschenken. Zoek je nog een leuke date-plek? Dan is dit zeker weten een uitstekende optie!

Reiniging van het lichaam

Hoewel je het niet zou verwachten, heeft bier naast een rustgevend effect op de geest, een positief effect op onze huid. Bier is namelijk rijk aan vitamine B wat onze huid en haarvaten ten goede komt. Je lokken krijgen een boost en daarnaast wordt je haar zijdezacht. Je stressgehalte daalt en de bloedcirculatie verbetert. Sounds good right?!

Daarnaast zorgt dit heerlijke warme bad voor een diepe reiniging van je lichaam en helpt het bij het opnemen van vitaminen. Eén van de ingrediënten van bier is hop, wat verrijkt is van antioxidanten die een echte detoxkuur vormen voor je lichaam. Hop zit onder andere verwerkt in de scrub die je aangeboden krijgt. Dit klinkt geweldig toch? Waar kunnen we onszelf aanmelden?

Lees ook: Meer fan van wijn? In deze wijnvaten kun je onbeperkt wijn drinken!