Twijfel jij altijd een beetje over het concept van Airbnb? Zou het nou echt zoveel goedkoper en beter dan zijn een appartement of hotel via een organisatie? Met het zien van deze prachtige en bijzondere Airbnb’s door heel Europa ben jij snel verkocht.

Villa on the rocks

De naam zegt het eigenlijk al: een ‘villa on the rocks‘, het kan dus niet anders dat je hier een prachtig uitzicht hebt. Uitzicht op zee, de wijngaarden en de prachtige Franse bergen. Deze villa ligt namelijk in het Franse plaatsje Bandol, een kleine gemeente die deel uitmaakt van het welbekende Côte d’Azur. Je kunt hier ontspannen aan het drukke leven en genieten van rust, een 28 meter lang zwembad die ’s nachts verlicht is en de bijzondere architectuur van het gebouw. Deze villa is geschikt voor tien gasten, met acht bedden, vijf slaapkamers en drie badkamers. Het bedrag per nacht lijkt hoog, maar even delen door tien en het is een bijna een koopje om een paar nachten in dit paradijs te verblijven. Het kost namelijk €650,- per nacht, maar dan heb je ook wat!

Airstream ‘Glamping’

We blijven lekker tussen de bergen, want deze Airstream ‘Glamping‘ konden we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. ‘Glamping’, want het is geen echte camping. Je boekt hier namelijk een camper voor maximaal twee gasten, met een bed en een badkamer op de prachtige bergketen van ‘Sierra de la Nieves’ in Zuid-Spanje, Andalusië. Ben jij een echt buitenmens en luxepoes in één? Dan moet je zeker even een kijkje nemen bij deze accommodatie, ze bieden je een buitenavontuur die je waarschijnlijk nooit meer gaat vergeten. Het comfort van een 5 sterren hotel, van alle gemakken voorzien midden in de natuur. Genieten van het zwembad of al kijkend naar de sterrenhemel vanaf jullie ‘Glamping’ plekje, het kan allemaal voor een bedrag vanaf €125,- per nacht.

glamping airbnb femfem glamping femfem glamping femfem airbnb

Privé eiland

Waarom een kamertje, huisje of appartement boeken als je ook kunt kiezen voor een privé eiland? Een privé eiland van maar liefst 10.000m² in de avontuurlijke archipel van Hvaler in Noorwegen. De accommodatie is beschikbaar voor 2 ouders en 3 kinderen of 4 volwassen. Alsof dit allen nog niet genoeg is is er ook een motorboot beschikbaar op dit eiland met de meeste zonnedagen per jaar in Noorwegen. Vanaf €199,- per nacht kan dit privé eiland al van jou zijn!

prive eiland airbnb Femfem prive eiland airbnb Femfem 1 prive eiland airbnb Femfem 2

Trulli uit 1800

Witte huisjes met kegelvormig dak, dat is de betekenis van het woord Trulli. Deze Trulli komt uit 1800 en is volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een paradijs. Een echte magische plek om je vakantie door te brengen in deze karakteristieke accommodatie. In het Italiaanse plaatje Cisternino, het hart van de pittoreske vallei Itria, staat dit complex. Het bestaat uit twee slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer. Vanaf een bedrag van €90 euro kun je al terecht in deze eeuwen oude accommodatie.

Trullo airbnb femfem 2 Trullo airbnb femfem 1 Trullo airbnb femfem 3

Lees ook:

Ervaar Parijs van een andere kant op deze bijzondere locaties