De 23-jarige zanger en rapper Bilal Wahib stond na een lange tijd weer op het podium om een concert te geven. Dit was voor het eerst sinds het incident wat had plaats gevonden toen hij live ging op zijn Instagram. Goed nieuws voor Bilal is het dus dat hij eindelijk weer shows geeft, maar uhm, zijn eerste show ging niet helemaal zoals het de bedoeling was. De zaal was namelijk maar voor de helft gevuld… Dit is niet wat we van Bilal gewend zijn.

Bilal Wahib geeft eerste solo-optreden voor halfvolle zaal

Na een lange tijd kon Bilal Wahib eindelijk weer een solo-optreden geven na het incident van vorig jaar dat gebeurd was. Bilal zijn reputatie heeft een aardige schade opgelopen, wat ervoor zorgde dat hij maar een halve zaal gevuld kreeg voor zijn eerste solo-optreden. Awkward…

Bilal Wahib

Instagram incident

Vorig jaar heeft er een incident plaatsgevonden tijdens een Instagram-live. Dit heeft ervoor gezorgd dat Bilal Wahib verbannen is foreverĀ vanĀ Instagram. Ondanks dat hij niet meer welkom was op Instagram, kon hij de social media wereld nog maar niet loslaten. Hij besloot daarom verder te gaan op het platform TikTok. Verder heeft hij ook zeker niet stil gezeten. Zo is hij bezig met het opnemen van zijn eigen documentaire. We verwachten dat deze docu op Videoland te zien zal zijn!

Eerste solo-concert

Voor het eerst na het Instagram-incident stond Bilal Wahib weer op het podium voor een solo-optreden. Je zou denken dat hij gelijk volle zalen zou trekken maar dat was helaas niet helemaal waar. De zaal was namelijk maar voor de helft gevuld. Giorgio Hokstam laat via RTL Boulevard weten dat dat waarschijnlijk komt omdat hij niet meer aanwezig is op Instagram. Al die 300 duizend volgers die hij had, wisten waarschijnlijk niet eens dat er een optreden was. De zaal zou waarschijnlijk wel helemaal gevuld zijn als Bilal weer te zien was op zijn Instagram.

Lees ook: Yes: het vijfde seizoen van Mocro Maffia komt eraan