Helaas staat de laatste aflevering van Mocro Maffia alweer op Netflix. Dat is slecht nieuws, want je wil gewoon niet dat deze serie afgelopen is. Niet getreurd. Wij hebben namelijk goed nieuws voor jou! Mocro Maffia komt nog met een vijfde seizoen. Ye-hes!

Mocro Maffia komt met vijfde seizoen

Het goede nieuws werd gisteren bekend gemaakt via de Instagram van Mocro Maffia: “SEIZOEN 5 🔥🔥🔥🔥🔥”. Achmed Akkabi die in de serie De paus speelt, vertelde dat er een vijfde seizoen aan komt.  Wel draagt hij zijn werk over aan een andere creative producer. Achmed geeft aan dat hij nooit had kunnen dromen dat er nóg een seizoen aan zou komen. Zo laat hij ook aan iedereen weten hoe dankbaar hij is voor de mensen die eraan mee hebben gewerkt.

Nieuwe creative producer

Achmed Akkabi, oftewel De Paus, geeft het stokje dus over aan iemand anders. Wie is de nieuwe creative producer dan? Degene die het overneemt is Victor. Achmed Akkabi geeft wel aan dat hij nog betrokken blijft als een van de schrijvers van het nieuwe seizoen.

Dit zegt Victor over de nieuwe taak die hij gaat overnemen: “Mocro Maffia is al vier seizoenen een ontzettend rijk universum vol interessante personages en verhaallijnen en een platform geweest voor nieuw talent, zowel voor als achter de camera. Ik kijk ernaar uit om met de cast en crew het succes van Mocro Maffia als serie en als lanceerplatform voor talent nog groter te maken.”

Wanneer te zien?

Wij kunnen nu al niet wachten op het nieuwe seizoen van Mocro Maffia. Wat zou er allemaal gebeuren in het vijfde seizoen? Helaas is komt het nieuwe seizoen pas in 2023 te zien. We moeten nog even wachten dus…

Lees ook: 10x de leukste series op Videoland op dit moment