Je kunt jezelf straks opsluiten in je (huis)kamer, om de spannende serie Celblok H te bingewatchen op Videoland. Deze klassieker wordt namelijk héél binnenkort op de streamingdienst geüpload.

celblok h op videoland

Celblok H

Celblok H is al een oudere serie, die back in the days op de buis werd uitgezonden. Het werd gefilmd van 2014 tot 2017 en uitgezonden op SBS 6. De serie heeft natuurlijk veel fans gekregen die graag de serie weer opnieuw zouden willen kijken. Maar er was geen platform waar de serie op terug te kijken was. Tot nu.

Celblok H is de Nederlandse bewerking van de Australische serie Wentworth. In 2017 werd Celblok H niet meer uitgezonden op tv, tot groot verdriet van liefhebbers. Veel fans startten zelfs een petitie om de serie weer terug op de buis te krijgen, maar helaas mocht dat niet baten. Gelukkig is er nu goed nieuws voor alle fans van de serie. Alle seizoenen van Celblok H zijn vanaf 9 december te zien op streamingdienst Videoland.

Waar gaat de serie over?

In de serie Celblok H volgen we het verhaal van kapster Suus (Isa Hoes), die verdacht wordt van het proberen te vermoorden van haar man. Vanaf het moment dat ze in Celblok H in gevangenis P.I. de Banckert arriveert, worden we meegenomen in haar ervaringen. We zien hoe ze emotioneel afscheid neemt van haar dochter en hoe ze voor het eerst kennismaakt met de andere vrouwen in de gevangenis. Elke emotie komt aan bod.

Al snel raakt Suus onbedoeld betrokken bij een conflict tussen medegevangenen Lex (Inge Ipenburg) en Freddy (Eva van de Wijdeven), waarbij ze gedwongen wordt een kant te kiezen. Deze keuze heeft harde consequenties. De directrice van de gevangenis hanteert een streng en compromisloos regime. Ondertussen streeft de jonge en ambitieuze advocate Erika naar succes, soms door shortcuts te nemen in plaats van het ‘juiste’ pad te volgen.

Als je nog geen abonnement hebt op Videoland, kun je eenvoudig een account aanmaken via de website. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot een uitgebreid aanbod aan Nederlandse en internationale series, films en documentaires. Daarnaast kun je ook offline kijken, zodat je zelfs zonder internetverbinding kunt genieten van Celblok H. Enne, Videoland lanceert iedere week nieuwe films en series, die wij wekelijks voor je op een rijtje zetten. Kijken, dus!