Zucht.. Waren we maar weer klein, want eerlijk toen was alles beter. Als klein kind hadden de meeste van ons wel iets waar je op kon rijden en je dat echt helemaal ge-wel-dig vond. Of het nou je skelter of een coole tweewieler was, het waren echt pracht dingen. Nu kunnen de kleinste rijders onder ons weer genieten, en wel van deze geniale mini-Vespa van de Lidl. Hét droom voertuig voor kinderen.

Vespa FEM FEM

Mini Vespa

Voor de kleine mensjes onder ons heeft de Lidl iets heel leuks bedacht. Met deze elektrische mini-vespa kan je jouw kind, neefje, nichtje, buurmeisje of buurjongen helemaal blij maken en een super toffe gadget geven. Deze elektrische mini-Vespa voor kinderen is hét ideale voertuig voor kinderen. De miniscooter is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: rood, beige, blauw en grijs, dus voor ieder kind wat wils.

Deze gave mini-scooter is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of drie en je kan er een uur tot anderhalf mee rijden. Het duurt ongeveer negen tot tien uur voordat hij weer helemaal is opgeladen. Lekker overdag toeren en ’s nachts in de oplader. Het ideale voertuig voor kinderen ziet er levensecht uit en de Lidl vraagt er niet eens bizar veel geld voor. Voor een prachtig bedrag van €149,- kan je deze miniscooter al kopen.

Vespa FEM FEM Vespa FEM FEM Vespa FEM FEM Vespa FEM FEM Vespa FEM FEM

Meer fan van een ligbad? Deze kun je nu hier bestellen!