Goed nieuws voor alle mensen die thuis geen bad hebben, we hebben dé oplossing! Bij Bol.com verkopen ze een zitbad voor volwassenen en het is het beste idee ever!

Het hebben van een bad in je badkamer is een luxe die lang niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dit zitbad van Bol.com zou je toch nog uitkomst kunnen bieden als jij graag thuis in bad gaat. Je kan hem namelijk gewoon elke dag onder de douche zetten waardoor die met water gevuld wordt. Daarnaast is die makkelijk verplaatsbaar, win-win!

pretty-woman-musical 2

De bad-voordelen

Heb je thuis geen bad, maar wel af en toe zin om even heerlijk te ontspannen? Met de Bath Bucket is dat eindelijk mogelijk! Na een lange en stressvolle dag laat je de Bath Bucket vollopen en geniet je binnen de kortste even helemaal ontspannen! Tot nu bestonden dergelijke baden alleen nog maar voor kinderen maar deze is groot genoeg voor een volwassen vrouw én man. Natuurlijk kan je het bad ook gewoon gebruiken voor kids.

De Bath Bucket is ook ideaal voor de kleinere badkamer. En wanneer je hem even niet nodig hebt zet je hem gewoon aan de kant. De Bath Bucket heeft een capaciteit van zo’n 200 liter. Aan de zijkant vind je een bakje waar je je badproducten in kunt bewaren. Drankje én boekje erbij en je kunt jezelf even terugtrekken! Wanneer je klaar bent met baden hoef je het bad alleen nog even af te tappen met de bijgeleverde afvoerslang. Easy peasy lemon squeezy.

@bol.com
@bol.com
@bol.com
@bol.com

Je kan hem online kopen bij Bol.com

Ook al is dit bad geschikt voor volwassenen kan je hier natuurlijk ook je kinderen in stoppen. Die zullen dan zeker geen gebrek aan ruimte hebben. Als je dit zitbad wil hebben moet je er wel tientallen euro’s voor betalen, maar dat is het zeker waard. Het bad is verkrijgbaar in verschillende kleuren én ja ook in het goud! 

@bol.com
@bol.com

Naast dat het bad er prima uit ziet, zijn de reviews & recensies ook meer dan lovend. Oké genoeg gehoord, wij willen er eentje!