Het is even doorbijten voor filmliefhebbers nu de bioscopen dicht zijn, maar gelukkig worden we op onze favo streamingdiensten genoeg verwend. Toch zitten de filmmakers niet stil en staat er een heel mooi filmaanbod op ons te wachten tot de bioscoopdeuren weer open gaan. Hier is alvast een voorproefje van de films die in 2021 uitkomen.

Black Widow

De Marvel Universe komt dit jaar weer met meerdere nieuwe blockbusters, waaronder de film Black Widow. De superheldenfilm met Scarlett Johansson in de hoofdrol zou eigenlijk vorig jaar al in première gaan, maar is verschoven naar mei 2021. Black Widow vertelt het oorsprongsverhaal van Russische spionne Natasha Romanoff voordat ze onderdeel werd van The Avengers. Gelukkig hebben we nu iets om naar uit te kijken!

Free Guy

Een andere film die in mei uitkomt is Ryan Reynolds’ nieuwe actie-comedy Free Guy. Reynolds speelt de bankmedewerker Guy die erachter komt dat hij een non-player character in een populair videospel is. Zal Guy genoegen nemen met zijn rol als achtergrondpersonage of wil hij toch liever de held van het spel worden? Dat zie je (hopelijk) aankomende mei!

Cinderella

Dit jaar komt er een nieuwe live-action film van het sprookje Cinderella in de bioscoop. De hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan Camila Cabello! Deze moderne musicalversie van het eeuwenoude sprookje zal in juli in de bioscopen komen. Het aftellen is begonnen!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello)

A Quiet Place: Part II

Ook de horrorfans onder ons hebben weer iets om naar uit te kijken dit jaar: A Quiet Place: Part II wordt in september in de bioscopen verwacht. De film vertelt net als het eerste deel het verhaal van de familie Abbott, die zichzelf moet beschermen van kwaadaardige monsters. Ook deze film werd vorig jaar helaas uitgesteld. Wie kan er nog meer niet wachten op dit spannende vervolg?

No Time to Die

Laten we nou niet dé film vergeten waar zoveel mensen vorig jaar naar uitkeken: de nieuwe James Bond film No Time to Die. De film staan nu gepland voor aankomende oktober. Deze Amerikaanse actiethriller is de 25e film uit de James Bond-reeks en heeft maar liefst een budget van 250 miljoen dollar! Gave actiescènes zijn hiermee gegarandeerd!

Ben je toch meer een liefhebber van series? Check dan de 4 topseries op Netflix om nu direct mee te beginnen!