Ben je door al je series heen en op zoek naar iets nieuws? Deze vier fantastische series kun jij vandaag nog aan beginnen! Met een nieuwe verslaving gegarandeerd..

Bridgerton

Deze serie doet het ontzettend goed op Netflix. In dit Britse kostuumdrama met Adjoa Andoh, Julie Andrews, Lorraine Ashbourne en Regé-Jean Page zoeken acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

Sweet Magnolias

Met rollen voor JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott en Heather Headley, helpen in deze romantische dramaserie de goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity. Sweet Magnolias gaat over vertrouwen, vriendschap en liefde.

Lupin

In de misdaadserie Lupin volgen we het verhaal van meesterdief Assane Diop (gespeeld door de geliefde Franse acteur Omar Sy). Diop, de zoon van een immigrant, heeft een moeilijke jeugd achter de rug. Zijn vader werd vals beschuldigd van een misdaad en pleegde daarom uit schaamte zelfmoord.

Vijfentwintig jaar later na deze gebeurtenis zint Diop nog steeds op wraak, hij wil gerechtigheid voor zijn vader. Om dit te bereiken laat hij zich inspireren door het verhaal van Arène Lupin, een rijke gentleman thief, die stelen als een hobby ziet. Met deze kennis en zijn charismatische karakter gaat Assane Diop tot het uiterste om de naam van zijn vader te zuiveren. En zoals je zelf al kan aanvoelen, zorgt dat voor heel wat spanningen en sensatie.

The Queens Gambit

The Queen’s Gambit is een fictief drama over de eerste vrouwelijke schaakgrootmeester Beth Harmon (Anya Taylor-Joy). Ze groeit op als wees en raakt verslaafd aan verdovende middelen. Tegelijkertijd is ze griezelig goed in schaken en neemt ze het als tiener al op tegen de beste schakers ter wereld. Je hoeft de regels van het spel niet te snappen om de spanning te voelen tijdens deze schaakpartijen!