Het was David Beckham die een tijdje geleden een nogal eh… bijzondere onthulling over zijn vrouw Victoria Beckham deed. David stelde in een interview dat Victoria al 25 jaar lang alleen maar vis en gestoomde groentes zou eten. Dit bleek niet helemaal te kloppen, maar Victoria heeft wél een aantal andere bijzondere eetgewoontes. Wij sommen ze voor je op.

Victoria Beckham
Bron: @victoriabeckham

Enorm veel discipline

Victoria Beckham heeft een onwijs strak lichaam en werkt hier keihard voor. David Beckham support zijn vrouw, maar deed onlangs wel een bijzondere onthulling. Zo stelde hij dat Victoria al 25 jaar lang hetzelfde eet – iets wat hij naar eigen zeggen behoorlijk saai vond. Victoria ontkracht dit verhaal in de Italiaanse Vogue, maar nog steeds zijn we behoorlijk in shock van de eetgewoontes van de modeontwerpster.

“Zo klink ik wel heel saai”, zei Victoria over de uitspraken van haar man. “Wat hij bedoelde is dat hij nog nooit iemand heeft ontmoet die meer discipline heeft dan ik als het gaat om een gezond eetpatroon.”

Bizarre gewoontes

Victoria stelt dat ze veel gezonde vetten eet, zoals vis, avocado en noten. “Ik drink ook gewoon alcohol, tenzij er een reden is om dat niet te doen. Daarna neem ik dan drie tot zes maanden om te ontgiften en drink ik dus geen druppel alcohol.” Sounds fun…

“Ik ben behoorlijk extreem in alles wat ik doe, of dat nu gaat om sporten, drinken of niet-drinken”, gaat ze verder. De modeontwerpster geeft aan dat ze haar dag standaard begint met speciale huidsupplementen, een glas pure appelciderazijn en collageenpoeder in haar koffie. Voordat ze haar dochter naar school brengt staat Victoria een half uur op de loopband. Of ze daarna op de bank ploft? Nope, daarna volgt een krachttraining-sessie met haar PT. Wij doen het haar niet na.

Lees ook: Aan dit strenge dieet heeft Megan Fox haar figuur te danken