We kennen allemaal wel de bloedmooie Megan Fox. Door haar werk als actrice en model weet ze als geen ander hoe het is om op je voeding te moeten letten. Maar wat ons opviel, is dat de actrice een wel heel streng dieet volgt.

Instagram Megan Fox
Instagram Megan Fox

Strenge dieet Megan Fox

Disclaimer: Ieder lichaam is mooi én anders. Ook al eet je hetzelfde als Megan Fox je zult er nooit zo uitzien als de actrice. Megan’s dieet is behoorlijk streng. Eet vooral gezond, gevarieerd en verwen jezelf af en toe met wat lekkers.

Megan Fox

Megan werd voornamelijk bekend door haar rol in de actiefilm Transformers. Hierna sleepte ze de ene na de andere rol binnen en deed ze daarnaast ook nog modellenwerk. Het prachtige slanke model heeft drie kinderen en ziet er nog precies hetzelfde uit. Hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen? Door een heel streng dieet te volgen.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Dieet

Megan Fox eet het liefst geen koolhydraten. Geen brood, crackers, pretzels of chips. Daarnaast eet het model nóóit iets ongezonds. Het slechtste wat Meghan in haar lichaam stopt is een kop koffie per dag.

Maar wat eet Megan dan wel? Het liefst eet ze zalm, Japans eten, amandelen en eiwitten. In plaats van te snacken eet de actrice vijf kleine maaltijden per dag. Geen pizza, hamburgers of frietjes voor Megan.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Cheatday

Als je dacht dat dit al streng was, wordt het nog erger. Megan heeft nóóit een cheatday. “Ik doe iets of ik doe het helemaal niet. Ik let nu op mijn dieet, dus heb ook geen cheatday”, vertelt ze bij Eat This, Not That! Mocht het model toch cheaten dan zou ze kiezen voor een pizza of taart.

Hoe ze het doet weten we niet, wij zouden het in ieder geval niet kunnen. Het vraagt in ieder geval een hoop wilskracht.

Lees ook: Alles wat Jessie Jazz (voormalig Miss Nederland) eet op een dag