Het Bachelor avontuur van Sanne liep helaas niet helemaal zoals ze gehoopt had. Ze maakte deel uit van de top drie, maar werd toch naar huis gestuurd. Achteraf denkt ze dat haar exit te maken had met een roddel die Bachelors Vanessa heeft vertelt over Sanne.

Bron: De Bachelor België

Een roddel

In het nieuwe Grazia zomerboek vertelt Sanne dat ze niet altijd een even goede klik had met medekandidaat Vanessa. Volgens Sanne heeft Vanessa namelijk een aantal roddels verspreid, die volgens de beauty niet kloppen. Zo vertelt Sanne dat Vanessa aan Fabrizio heeft vertelt dat ze een ‘alcoholist’ zou zijn. “Vanessa heeft tijdens haar één-op-één date tegen Fabrizio gezegd dat ik alcoholist ben, wat allesbehalve waar is. Tuurlijk, we dronken met de meiden weleens een wijntje, maar thuis sport ik vijf dagen in de week en ben ik vooral druk met mijn gezin. Ze zei ook dat ik flessen had gestolen en onder mijn bed had verstopt.” What? 

Naar huis

Sanne weet bijna zeker dat deze roddel impact heeft gemaakt op de keuze van Fabrizio. “Toen ik Fabrizio vervolgens ook nog mee op date naar een café nam, is hij dingen op gaan tellen en heeft hij daar zijn keuze op gebaseerd. Ik vond dat heel heftig.”

Vrienden

Ook al was Sanne best verdrietig over de gehele situatie, heeft ze het inmiddels bijgepraat met Fabrizio. “We zijn heel goed met elkaar, op een vriendschappelijke manier. Ik was eerst best boos op hem. Niet omdat hij me had weggestuurd, maar omdat hij niet eens iets liefs had gezegd toen ik eruit ging. We hebben twee maanden geen contact gehad, maar toen heeft hij me een bericht gestuurd met excuses. Hij heeft me zijn kant uitgelegd en we hebben alles goed uitgepraat. We spreken elkaar nog meerdere keren in de week, ik vind hem gewoon een toffe, oprechte gozer.”

Lees ook: Madieke van De Bachelor België showt killerbody op Instagram