Prachtige sproetjes, jaloersmakende krullen en een body to die for: Madieke van De Bachelor België ziet er fantastisch uit. Dat Madieke ontzettend fit is, zagen we al in de afleveringen van het liefdesprogramma. De beauty is ontzettend sportief en showt haar killerbody op Instagram.

Winnares De Bachelor België

Het is nog maar kortgeleden dat Madieke het hart van Fabrizio Tzinaridis wist te veroveren. Madieke ‘won’ het programma, maar kreeg uiteindelijk geen relatie met Fabrizio. De twee bleken toch geen ideale match, maar gingen als friends uit elkaar. Inmiddels is Madieke volop van haar leven aan het genieten en post ze regelmatig kiekjes vanaf een zonnige bestemming op Instagram.

Killerbody

Op deze zonovergoten bestemmingen loopt Madieke full time in bikini rond en dat legt ze dan ook regelmatig vast. Enne, het valt ons op dat Madieke een ontzettende killerbody heeft. Hallo daar!

Bijkomen van alle hectiek

Niet alleen deelt Madieke knappe foto’s op Instagram, ook vertelt ze eerlijk over de bizarre periode die ze achter de rug heeft. “Zo ben je maanden op tv en zo lig je bij te komen van alle hectiek”, schrijft ze bij het bikinikiekje. Madieke heeft zichzelf wat rust gegund en is neergestreken op een strand met een nogal toepasselijke naam. “Wat een avontuur is het geweest! Dit is een van de mooiste plekjes om even helemaal tot rust te komen – Bachelors Beach. Best grappig 😂”

Lees ook: Go for it: deze 10 minute work-out van Alexis Ren