Seks werkt stressverlagend, het maakt endorfine aan, je valt er sneller van in slaap, maar het is natuurlijk vooral ook gewoon hartstikke fijn. Echter, het kan uiteraard ook soms ongemakkelijk en bizar zijn. Over bizar gesproken, we hebben een aantal van de meest bizarre records voor jullie verzameld op het gebied van seks.

bizarre seksrecords FEM FEM

Afijn, hier een aantal van de meest bizarre seksrecords óóit:

De meest bizarre seksrecords

1. 10 uur lang masturberen

Science Major en Drake Hardy (toepasselijke naam), slaagden erin om 10 uur lang te masturberen zonder tot een climax te komen. Hardy combineerde zijn biologische kennis met zijn kennis over tantra. Even voor de duidelijkheid: ja kan dus alle films uit de Lord of The Rings collectie kijken in die 10 uur…

2. De grootste penis ter wereld

De trotse eigenaar van de grootste penis ter wereld is de Amerikaanse Jonah Falcon. Zijn penis is 34,9 centimeter lang wat natuurlijk voor veel belangstelling heeft gezorgd bij volwassen filmmakers. Maar niet alleen filmmakers hoor, ook de beveiliging op de luchthaven van San Francisco want zij dachten dat Jonah een verdacht pakketje in zijn broek had gestopt.

3. De kleinste penis ter wereld

En van de grootste gaan we door naar de kleinste penis ter wereld. Also known as: een micropenis. Van wie het exact is weten we niet, maar wat we wel weten is dat het 0,9 centimeter is.

4. De grootste borsten ter wereld

Geloof het of niet, er bestaat een cupmaat 102ZZZ. De eigenaresse van deze cupmaat is de Amerikaanse Annie Hawkins-Turner, oftewel Norma Stitz.


View this post on Instagram

didn’t anyone tell them…age is just a number 💁🏾‍♀️

A post shared by norma__stitz (@norma__stitz) on

5. De meeste bedpartners in 24 uur

Vergeet EK’s en WK’s en de Olympische Spelen. Wij hebben iets gevonden wat je ook niet zonder uithoudingsvermogen kan. Ooit gehoord van het World Gangbang Championship? Nee, wij ook niet maar in 2004 ging pornoster Lisa Sparks met 919 mannen naar bed in 24 uur. Omgerekend dus 94 seconde seks per man.