Penissen, je hebt ze in alle soorten en maten. Bij de een is hij groter dan bij de ander. Maar ze bestaan ook in een très petit formaat. De zogenoemde micropenissen. Slechts 0,6% van alle mannen heeft last van deze afwijking. Er is sprake van zo’n mini leutertje als hij bij volwassen mannen kleiner is dan 3,8 centimeter en bij een baby kleiner dan 1,9 centimeter.

micro penis FEM FEM

Stel dat jij nou ooit in een situatie terecht komt, waarbij je iemand ontmoet met deze afwijking? Hoe ga je er dan het beste mee om? Wij vonden dat het tijd werd, om dit voor jou op een rijtje te zetten.

Geef hem de tijd

Vrouwen zijn nou eenmaal gefascineerd door grote penissen. Als mannen groot geschapen zijn, kunnen ze niks anders doen dan erover opscheppen. Maar stel je komt in contact met een man die beschikt over een piepkleine penis. Dan zal hij er waarschijnlijk niet over opscheppen. Ook zal hij niet staan te springen om al snel seks te hebben. Hij zal onzeker en gefrustreerd zijn. Het is dan ook belangrijk dat je hem de tijd geeft die hij nodig heeft.

Wees er eerlijk over

Erover liegen is niet de slimste optie. Denk dus vooral niet dat je hem een prettiger gevoel geeft door te zeggen dat hij groot of normaal geschapen is. Dit kan zorgen voor verwarring en onzekerheid. En omdat jullie beide weten dat dit gewoon niet zo is, werkt het averechts. Niet doen dus!

Hou het voor jezelf

Waarschijnlijk zal dat kleine knakworstje toch stiekem een beetje tegenvallen. Probeer het in eerste instantie even voor jezelf te houden. Het is voor een man al eng genoeg om dit aan iemand te vertellen, laat staan te laten zien. Hoe naar zou het voor hem zijn om erachter te komen dat jij het hier over hebt gehad met je vriendinnen. Zijn zelfvertrouwen zal dan naar beneden zakken. Hou dus even je mond hierover.

Hij werkt normaal

Wat veel vrouwen denken is dat de micropenis anders functioneert dan een gewone penis.Dat hij klein is, hoeft niet te zeggen hij niet werkt. De meesten functioneren namelijk gewoon net als alle andere penissen. Sexy zal hij niet zijn, maar op gegeven moment zal je er van leren houden. Bovendien zijn er allerlei alternatieven om het toch spannend te houden onder de lakens.