De meeste zullen haar kennen als influencer, maar inmiddels is ze een succesvolle zakenvrouw. Ze is schrijfster, ondernemer, fashionista, noem het allemaal op, want ze doet nog veel meer dan dat! Hieraan houdt ze een flink vermogen over, maar hoeveel eigenlijk?

Bron: Pinterest

Waar het is begonnen

Anna Nikbakth Nooshin werd geboren op 18 december 1986 in Iran. Op haar zevende vluchtte ze samen met haar ouders en zus naar Nederland. Anna studeerde cum laude af aan communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Op 22-jarige leeftijd liep ze stage bij modeontwerper Yigal Azrouël in New York.

In 2015 schreef Anna haar eerste boek On Top en begon ze haar YouTube-kanaal. Daar heeft ze inmiddels 251.000 abonnees en op haar Instagram telt ze bijna één miljoen volgers. In 2016 werkte ze als jurylid bij het programma Holland’s Next Top Model en schreef ze haar tweede boek On Life.

Momenteel heeft ze haar eigen beautylijn NOOSH beauty en is ze eigenaar van het museum Upside Down in Amsterdam.

Het vermogen van Anna

Wat Anna maandelijks op haar rekening gestort krijg, weten we niet, maar wat we wel weten is dat ze flink wat verdiend. Manly maakt een schatting dat haar vermogen tussen de één en drie miljoen euro is. Rijk is ze dus zeker wel! Anna investeert ook in vastgoed met appartementen in Amsterdam en Rotterdam.

Zo kocht ze onlangs met haar inmiddels ex-verloofde Nassim Zeta een huis voor €3,4 miljoen, en daar bleef het niet bij want daarna lieten ze er een hypotheek vestigen van €5,6 miljoen. Je kunt dus wel stellen: Anna is een slimme investeerder. Daarnaast verdient ze ook aan grote samenwerkingen met haar Instagram-account.

Wat Anna nou eigenlijk echt verdiend, houdt ze ook natuurlijk voor haar zelf. Maar wij denken dat het om een flink bedrag gaat.

Lees ook: In dit peperdure huis woont Anna Nooshin