Anna Nooshin kunnen we inmiddels kennen van verschillende dingen. Zo kan je haar kennen als 1 van de grootste Nederlandse content creators, als presentator van Hollands Next Top Model, van haar make-up lijn Noosh Beauty en nu ook van haar nieuw docu: ANNA: STATUS. Je kunt wel zeggen dat ze het allemaal heeft. En het is dus ook geen geheim dat ze in een prachtig huis woont..

bron: @annanooshin
bron: @annanooshin

Een upgrade

Voordat ze in dit waanzinnige huis in de duurste wijk van Den Haag ging wonen, zat ze gevestigd in het gezellige Amsterdam. Zoals ik al zei woont ze inmiddels in de duurste wijk van Den Haag: van Stolkpark vlakbij Scheveningen, ze heeft dus een goede upgrade gemaakt.

Ze woont samen met haar verloofde Nassim Zeta en kochten het huis voor oor €3,4 miljoen, en daar blijft het niet bij want daarna lieten ze er een hypotheek vestigen van €5,6 miljoen! Wow. 

Droomhuis

Nu alles helemaal verbouwd is, is het helemaal hun droomhuis geworden. En dat mag zeker met zo een ontzettend hoge vraagprijs.

Het huis bezit 18 kamer, waarvan er maar liefst acht slaapkamers zijn. In totaal hebben ze 553m² aan ruimte, dus ik neem aan dat ze elkaar al tig keer kwijt zijn geraakt. Over slapen op de bank hoeft Nassim zich ook geen zorgen te maken, want hij kan gewoon heerlijk in een andere kamer gaan liggen. Daar is toch ruimte genoeg voor!

Zo ziet het huis eruit van de buitenkant.

Huis Anna Nooshin Huis Anna Nooshin

Een eigen Documentaire

Sinds kort heeft Anna Nooshin haar eigen documentaire: ANNA: STATUS, maar bij deze docu hoef je niet te rekenen op het zogenaamde ‘perfecte’ influencer leventje. In de documentaire vertelt Anna over haar Iraanse achtergrond, bezoekt ze verschillende azc’s waar ze samen met haar familie terecht kwam en ontdekt ze steeds meer over wat ze allemaal heeft meegemaakt toen ze samen met haar familie vluchtte naar Nederland.

Het gaat dus zeker niet over het ‘perfecte’ influencer leven want zo blijkt dat bij Anna helemaal niet te zitten. In deze documentaire belicht ze juist de keerzijde van haar leven, en de zware onderwerpen gaan ze zeker niet uit de weg.

De docu is nu te zien op Prime Video!

Lees ook: Alles wat influencer Anna Nooshin eet op een dag