Lindsay Lohan kennen we allemaal van haar memorabele rol in Mean Girls, waardoor haar carrière in een stroomversnelling is gegaan. Door een vermeende identiteitscrisis zien we Lindsay al een tijdje niet veel meer in de schijnwerpers. Ook haar vermogen is hierdoor behoorlijk veranderd. Maar hoe hoog is het eigenlijk nog?

Groot succes

Het vermogen van Lindsay Lohan is vergeleken met een paar jaar geleden aan het groeien. Dit komt door haar recente huwelijk, Netflix-inkomsten en nog altijd populaire films Mean Girls en the Parent Trap. Haar vermogen is echter nog steeds een stuk minder dan in haar prime time, zo’n vijftien jaar geleden. Dat was – hou je vast – zo’n 28 miljoen. En zelfs voordat ze zo bekend was kreeg ze al honderdduizenden dollars voor haar rollen per film. Alleen al voor Mean Girls heeft ze een miljoen binnengesleept.

Mental issues

In 2012 ging haar carrière een stap achteruit, wat ook te maken had met persoonlijke issues. Het dure en luxe celebrity leven dat ze leidde deed ook niet veel goeds aan haar financiële problemen. Uiteindelijk leidde dat tot een grote schuld en werd zelfs haar bankrekening in beslag genomen.

A new life

Maar wat is dan nu haar vermogen? Let’s be honest, het is nog steeds veel. Om precies te zijn is het 1,5 miljoen. Voor een nostalgische celebrity misschien niet het meest indrukwekkende vermogen, maar Lindsay is wel bezig met nieuwe projecten. Ze verhuurt haar strandhuisje in Griekenland, heeft een podcast en speelt binnenkort zelfs in een nieuwe kerstfilm op Netflix. Wij zijn benieuwd!

Wellicht wil Netflix met de nieuwe Lindsay Lohan een andere richting op gaan, want acteren: dat kan ze. Wij zitten zeker voor de buis.

Lees ook: Dit is het vermogen van de 17-jarige Millie Bobby Brown