De 17-jarige Millie Bobby Brown heeft afgelopen jaren niet stilgestaan. De actrice heeft de filmwereld veroverd en er al drie seizoenen van Stranger Things (met een vierde opkomst) op zitten. Grote kans dat jij op die leeftijd nog in de schoolboeken zat, en rond probeerde te komen van je bijbaantje als kassière, ouch. Al deze grote rollen leverde de actrice heel wat op. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet; dit is het vermogen van de 17-jarige Millie Bobby Brown.

Instagram: milliebobbybrown
Instagram: milliebobbybrown

Stranger Things

Millie kennen we natuurlijk allemaal van haar rol als Eleven in de populaire serie Stranger Things. De drie seizoenen waren mega succesvol en leverde de actrice dan ook een hoop op. In de eerste 2 seizoenen verdiende ze 30.000 dollar (ongeveer 27.000 euro) per aflevering. In seizoen 1 waren dit 8 afleveringen en in seizoen 2 waren dit 9 seizoenen. Alles bij elkaar verdiende ze in de eerste twee seizoenen 510.000 dollar, omg!

Vanwege het succes van de eerste twee seizoenen, kreeg Millie een loonsverhoging. Voor iedere aflevering in het derde seizoen verdiende de actrice 250.000 dollar. Alles bij elkaar verdiende Millie 2.510.000 dollar voor de serie.

Modellencarrière

Maar dat is niet alles waar we Millie van kennen, ze is namelijk ook nog eens model! Haar carrière als model begon met een samenwerking met Calvin Klein. Door dit succes heeft ze een contract getekend bij IMG models, gevolgd door vele samenwerkingen met grote namen als Converse, Moncler en Vogueyou go girl!

Godzilla: King of the Monsters

Naast Stanger Things speelde de actrice nog een meer grote films. Grote kans dat je Millie wel voorbij hebt zien komen in de film Godzilla: King of the Monsters. Volgens The Blast, verdiende Millie één miljoen voor haar rol in de film. Wow!

Millie’s vermogen

Er zijn nu heel wat grote getallen voorbij gekomen, maar wat is Millie Bobby Brown’s vermogen in totaal? Het gaat hier volgens Celebrity Net Worth, om 10 miljoen dollar! Iets waar wij als 17-jarige (of welke leeftijd je ook hebt) niet van durven dromen.

Lees ook: OMG! Zoveel verdient Kylie Jenner per seconde