Kijkers van Ex on the Beach: Double Dutch staat iets heel bijzonders te wachten. Er maken namelijk twee heel bijzondere mensen hun intrede in de villa. Want je ziet het goed: niemand minder dan Bizzey en Sjaak duiken op in de villa.

bizzey sjaak ex on the beach
Bron: @mtvnl

Sjaak en Bizzy in EOTB

Er klonken al een tijdje geruchten over twee bijzondere nieuwe gasten in Ex On The Beach. Dit komt doordat Harrie Snijders op Instagram een geheimzinnig bericht deelde. Hij zei dat er iets aan zit te komen waar hij en Bizzey onderdeel van zijn. Maar wat precies?

MTV dropte zojuist een video waarin we een hoop duidelijkheid krijgen. Hierin is namelijk te zien is dat zowel Bizzey als Sjaak in de nieuwe aflevering van Ex On The Beach verschijnen. Wij komen niet meer bij.

Aangespoeld als ex

In de video’s die MTV deelt, zien we Bizzey en Sjaak aanspoelen op het strand. De welbekende voice-over stem introduceert de rapper. “Ik ben hier op gekomen om te feesten, om gek te doen, een beetje te drinken, beetje te partyen”, vertelt Bizzey in de camera. Ook vertelt hij dat hij niet van plan is om eerder weg te gaan.

“Ik ga tot het einde blijven, hoor bij de originals, niemand gaat me weghalen. Ik weet niet wie van mijn exen gaat komen, maar wat ik wel weet, is dat ik een record ga halen.” We weten allemaal: de rapper is al een tijdje gelukkig getrouwd. En dat bevestigt ook Bizzey zelf: ”Ik heb een wifey thuis, maar als het moet, moet het en ben ik bereid te spelen.” Oh my…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Ook Sjaak stelt zichzelf in zijn video uitgebreid voor en deelt hierbij ook wat extra informatie. Namelijk dat er op donderdag 4 augustus om 20.00 uur een speciale aflevering op YouTube verschijnt. En dit zou alles te maken kunnen hebben met de nieuwe videoclip die de twee gaan releasen. Wij zijn benieuwd…

Lees ook: Aan deze eis moet een ex in Ex on the Beach voldoen