We zien in Ex on the Beach: Double Dutch om de haverklap exen aanspoelen. Maar toch vragen we ons af: hoe kan je in hemelsnaam zoveel exen hebben? Of is iemand waar je één keer mee hebt gezoend ook een ex? Op deze prangende vragen geven Luca en Stevie uit Ex on the Beach een duidelijk antwoord.

ex on the beach
Bron: Ex on the Beach: Double Dutch

Wanneer is iemand een ‘ex’?

In de nieuwste Reality Podcast van RTL Boulevard vertellen Luca en Daisy hoe een deelname aan EOTB er precies uitziet. Zo moet je voordat je meedoet aan het programma aangeven welke exen je allemaal hebt. Het begint met een lijst exen die wordt opgegeven van een original. “Volgens mij heb ik echt 25 mensen opgegeven”, wist Luca hierbij te vermelden.

Maar heeft hij dan met al deze dames gedate? Daar lijkt het wel op. Volgens Luca is één keer met iemand zoenen namelijk niet voldoende. “Er moet wel echt een verhaal achter zitten, want dan kan er nog wat ontstaan.”

De liefde vinden

Ondanks dat de exen in het programma samen een geschiedenis hebben, zien we niet vaak dat er liefde opbloeit in het programma. Volgens deelnemer Stevie is dat helemaal niet gek. “Daar is het programma gewoon niet voor”, legt ze uit. Iets waar Luca zich bij aansluit, aangezien er volgens hem in EOTB maar weinig liefde te vinden is. “Als je echt voor de liefde komt, dan vind ik zelf dat je een beetje naïef bent.” Duidelijk!

Lees ook: Keanu heeft spijt van zijn acties tijdens Ex on the Beach