Stiekem schuilt er in ons allemaal een kleine Gossip Girl. We zeggen dat we een hekel hebben aan roddelen, maar vervolgens moet je het toch echt aan je vriendin vertellen dat die ene collega nu een ontzettend lelijk kapsel heeft. Af en toe ben je een typische Blair.

“Whoever said money doesn’t buy happiness didn’t know where to shop”

blair-gossip-girl-femfem

Shoppen is je lust en je leven. Vanavond een etentje? Dan ga jij eerst nog even de stad in om iets nieuws te scoren. Want HALLO, je kunt toch niet met hetzelfde shirtje als de vorige keer op het feest van de vriend van je vriendin aankomen? Het liefst struin je de hele dag door de stad, op zoek naar een toffe outfit. En je baalt oprecht op het moment dat je met lege handen weer huiswaarts keert. Je wordt er nu eenmaal gelukkig van.

“Haven’t you heard? I’m the crazy bitch around here.”

blair-gossip-girl-bitch-femfem

“Mijn vriend vond je trouwens echt een bitch.” Kom op, je was gewoon eerlijk toen die ene vriend van je vriendin zei dat hij nieuwe schoenen had. Ze waren ook echt afschuwelijk. Met eerlijk zijn is niets mis en laat anderen maar vinden wat ze van je vinden. Zolang jij weet wie je echte vrienden zijn is het niet erg dat je als ‘de bitch’ wordt beschouwd. Eerlijkheid duurt het langst, zoals je oma altijd zei.

“Oh, my life is so bountiful. I don’t need a boyfriend to feel fulfilled.”

blair-gossip-girl-femfem

You are amazing. Maar echt, je leven is op dit moment op haar best. Al die vriendinnen die de vrijdagavond als vaste prik met the boyfriend op de bank hangen vind jij ontzettend saai. Veel liever ga jij de stad in om te genieten van die Gin & Tonic en iedereen op de dansvloer eruit te dansen. Jij hebt geen vriend nodig om gelukkig te zijn. Jij hebt geen vriend nodig om die lamp te vervangen, dat doe je gemakkelijk zelf. Jij hebt geen vriend nodig die zegt dat je mooi bent, want dat weet je. Jij hebt geen vriend nodig om mee uit eten te gaan, wijntjes drinken met vriendinnen bij die ene bar vind jij tien keer leuker. Hello you, onafhankelijke, gelukkige vrouw. Maar wanneer je dan die ene man tegenkomt, vind je het toch wel fijn om op vrijdagavond op de bank tegen hem aan te liggen. Oké, je neemt je woorden terug.

“I have an army to build, a school to take over and girls to blackmail.”

Screenshot 2017-10-13 at 13.53.33

Je hebt het al zo druk met al deze dingen, dat werken, je was doen of het bedenken van je avondmaal hier echt niet bij kunnen. Dat laat je wel aan iemand anders over. Jouw leven bestaat uit ‘being the bitch’ en je vind het prima zo.

Jouw dag kan niet meer stuk: Gossip Girl komt met nieuwe afleveringen.