Ja je lees het goed! Gossip Girl, een van de allerleukste series ooit gemaakt, komt terug! Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, GG zelf: Dan Humphrey en vele andere komen weer terug, maar dan net iets andersĀ dan voorheen. Gossip Girl moet natuurlijk weer geheim worden, want wat is nou leuker dan raden wie het is? Daarnaast leven we in een totaal ander tijdperk dan wanneer GG werd opgenomen, veel elementen zullen daardoor veranderen.

Gossip Girl komt terug met nieuwe afleveringen FEMFEM

Iedereen is Gossip Girl

Vroeger was Gossip Girl een persoon die alles over iedereen wist en dit gemakkelijk kon verspreiden. In deze tijd is iedereen het eigenlijk, er zijn zoveel verschillende social media kanalen dat je iedereen kunt ‘stalken’ als je wilt. Waar is hij nu, wat doet hij morgen, wie is zijn vader en waar komt hij vandaan? Alles is te vinden op het internet. Zoals met de Snapchat update van een tijdje geleden, waarbij je nu zelfs kunt zien waar mensenĀ uit jouw contactlijst zich bevinden. Dit is een van de dingen die je vroeger kon doen via de Gossip Girl site, je bent een echte GG!

Spotted: Chuck Bass didn’t like Blair’s new Instagram picture, while they’re dating… What’s going on?

Moderne Gossip Girl

Veel films zijn in een modern jasje gestopt, zo was assepoester in een nieuw jasje gestopt en laatst was Belle en het Beest ook weer in iedere bioscoop te vinden. Waarom zouden series dan ook niet vernieuwen? Zoals hierboven aangegeven zijn er vele verschillende sociale media kanalen. Door al deze kanalen kunnen we zelf al veel informatie vinden over bijna iedereen die een Facebook, Twitter, Instagram of Snapchat account heeft. We weten al zoveel van mensen, hoe gaat de nieuwe Gossip Girl al dit nieuws nog overtreffen? “Three words, eight letters, say it and I’m yours” wordt in de nieuwe GG waarschijnlijk: “He won’t even Snapchat me the heart emoji.” Tja, moderne tijden.

Schermafbeelding 2017-10-09 om 16.22.30

You know you love me XOXO FEM FEM

Lees ook:

Dit zijn de nieuwste Netflix series van oktober.