We kennen Blake Lively allemaal als Serena Van Der Woodsen in Gossip Girl. Het leven van de tieners in de Upper East Side van New York, stond bekend om de drama, het luxe leven en de meest spectaculaire feesten. We weten dan ook dat Serena niet vies is van een cocktail (of twee). Maar wat blijkt? Blake Lively drinkt geen alcohol in real life en ze vertelt hoe ze het volhoudt.

blake lively drinkt geen alcohol
Bron: Pinterest

Drinkt Blake Lively geen alcohol?

Serena Van Der Woodsen kan nog een groot voorbeeld nemen aan Blake Lively. De actrice drinkt geen druppel alcohol. Benieuwd hoe ze dat volhoudt? Lees dan vooral verder!

Blake Lively

Dat actrice Blake Lively niet drinkt houdt niet in dat ze een huismus is. Helemaal niet zelfs, want de actrice is altijd in voor een feestje. Toch wordt er vaak vanuit gegaan dat je op een feestje moet drinken. Ook Blake heeft hier zo haar struggles mee gehad, vertelt ze aan People. “Ik drink niet, omdat ik de effecten van alcohol niet leuk vind, maar ik vind het wel leuk om onderdeel van een feest te zijn. Ik vind het heerlijk om sociaal te zijn. Ik vind het dan ook leuk als mensen samenkomen. Maar ik ben erachter gekomen dat ook ik me soms buitengesloten voel op een feestje, hoewel het waarschijnlijk in mijn eigen hoofd zit.”


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Betty Buzz (@bettybuzz)

Daarom kwam de actrice met een oplossing: een eigen lijn van non-alcoholische dranken. De lijn, vernoemd naar haar jongste dochter, heet Betty Buzz. De lijn heeft vijf verschillende smaken, namelijk: tonic water, sparkling grapefruit, Meyer lemon club soda, sparkling lemon line en Ginger beer.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Betty Buzz (@bettybuzz)

Voor Blake was dit dé oplossing. Ze houdt van de smaak van deze alcoholische drankjes, maar kan nu genieten van de non-alcoholic version. Klinkt super, toch?

Lees ook: Hoe gaat het met de Gossip Girl cast?