We moeten helaas nog even wachten op het tweede seizoen van The Sinner, maar dat neemt niet weg dat er in de tussentijd niks anders leuks valt te kijken. Er is namelijk een andere bloedstollende serie genaamd: Tabula Rasa. Deze Vlaamse thriller-serie is een grote kijkcijferhit en het staat sinds een paar dagen op Netflix!

tabula rasa

Mysterieuze verdwijning

Tabula Rasa is een psychologische thrillers over Annemie “Mie” D’Haeze (Veerle Baetens), een jonge vrouw die na een auto-ongeluk lijdt aan geheugenverlies. Ze wordt opgesloten in een beveiligd psychiatrisch ziekenhuis waar ze vervolgens wordt bezocht door een rechercheur die beweert dat zij de laatste persoon was die bij de verdwijning van Thomas De Geest aanwezig was. Zij lijkt de enige sleutel te zijn tot de mysterieuze verdwijning, omdat ze getuige en hoofdverdachte is. Ze kan pas uit het ziekenhuis worden ontslagen als Thomas is gevonden. Het is maar de vraag of dit daadwerkelijk gaat lukken…

Kijkcijferkanon

De serie was vorig jaar een enorme kijkcijferhit op de Vlaamse zender Eén. Elke aflevering had namelijk zo’n 1,25 miljoen kijkers. Gelukkig kunnen wij nu als Netflix- abonnee deze populaire psychologische thriller-reeks ook bekijken. Enjoy!

Succesfactor op Netflix: de nieuwe film van Natalie Portman.