We zijn nog steeds niet klaar met alle roddels rondom André Hazes en zijn ex-lover Anne Rose. Nu kwamen we wel een heel juicy nieuwtje over haar tegen! Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer lijkt Anne Rose niet vies te zijn van de BN’ers. Ze werd namelijk ook met deze bekende Nederlanders gespot!

andre-hazes-anne-rose-uit-elkaar

 

De relaties van André Hazes

De relaties van André Hazes zijn een veelbesproken onderwerp de laatste tijd. Hij ging van Monique, naar Sarah, weer naar Monique naar Anne Rose. Ondertussen heeft hij ook nog een korte fling met Anne Rose gehad. Kortom: we houden het nier meer bij.

Met deze BN’ers is Anne Rose ook geweest

Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is André Hazes niet de enige die het gezellig heeft gehad met zijn ex-partner. Zo gaan er geruchten rond dat Anne Rose de vaste scharrel van niemand minder dan ex-voetballer Wesley Sneijder zou zijn geweest. Dit zou dan ook nog eens de reden zijn dat Wesley boos is op André.

Wesley Sneijer schijnt niet de enige te zijn. Zo gaan er geruchten rond dat Anne Rose een afspraakje gehad zou hebben met Lil Kleine. “Ik zie het Okura hotel. Ik ben in verwarring, is dat niet de verblijfplaats van Lil’ Kleine?” Zouden Jorik en Anne Rose daar een romantische date gehad hebben? Who knows!

Lees ook: Vader Sarah van Soelen spreekt zich voor het eerst uit over André Hazes