Zoals je vast wel weet is er een hoop gedoe rond André Hazes de afgelopen tijd. Zo zijn André Hazes en Sarah van Soelen al een tijdje niet meer samen, en dat is misschien maar beter ook. André staat er namelijk niet echt om bekend dat zijn relaties van stand houden, en zo zou hij ook zijn vreemdgegaan. Nu doet de vader van Sarah van Soelen, Rudolf, voor het eerst uitspraak over André Hazes. Wij verwachten niet heel veel goeds..

vader Sarah van Soelen

Vader Sarah van Soelen doet uitspraak over André Hazes

Wij verwachten niet dat de vader van Sarah van Soelen heel veel goeds heeft te vertellen. André is de laatste tijd namelijk niet zo positief in het nieuws, vanwege zijn ingewikkelde liefdesleven. Van Monique, naar Sarah, terug naar Monique, naar Bridget en toen naar Anne Roos. Of is dat nu ook al uit?

Erg wrang

André woonde een tijd bij de familie Van Soelen en kreeg daardoor ook een goede band met de vader van Sarah. Helaas hield de relatie niet tot stand, doordat André vreemd ging. Nu heeft André een relatie met Anne Roos, en dat is alles behalve fijn voor Sarah, vertelt Rudolf tegen het Belgische weekblad Dag Allemaal. “Die dame met wie André nu optrekt, dat was een goede vriendin van Sarah. Dat maakt het erg wrang.” Sarah en Anne Rose hebben het contact met elkaar verbroken, niet zo heel gek allemaal..

Niet alleen was het een goede vriendin van Sarah, ook André en Anne Roos kennen elkaar uit het verleden. Volgens Story kent de zanger haar uit zijn tienertijd in Vinkeveen.

Rudolf laat wel weten dat het goed gaat met Sarah. “Ze heeft de draad van haar leven weer opgepakt en heeft veel moed om er opnieuw iets van te maken.”

Lees ook: Nu al flinke ruzie tussen André Hazes en nieuwe vriendin Anne Roos