Ieder seizoen zijn we opnieuw verbaasd van de bizarre omstandigheden in Special Forces VIPS. De combinatie van weinig slaap, loodzware trainingen en karige maaltijden zijn bijna niet te doen. Toch zijn er ieder seizoen BN’ers die heel ver in het programma komen. Enne, die BN’ers van het nieuwe seizoen zijn eindelijk bekend.

deelnemers special forces vips
Bron: Special Forces VIPS

Special Forces VIPS

“Bloedhitte, veel zand en verschrikkelijk afzien: dat zijn de ingrediënten van het vierde seizoen van Special Forces VIPS“, luidt het statement van Videoland. “Met een compleet vernieuwde locatie in de woestijn van het warme Marokko, meten twaalf BN’ers zich aan de lat van een Special Forces Operator. Onder leiding van stafleden Erik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar en Nikki Koppedraaijer ondergaan ze de loodzware training.”

Wie doen er mee?

De grote vraag is natuurlijk: welke BN’ers gaan de strijd aan met elkaar? En vooral ook, de strijd met zichzelf, want dat is het allerbelangrijkste in het programma. We zien namelijk vaak dat trauma’s uit het verleden nanar boven komen, BN’ers zichzelf compleet tegenkomen of er verdrietige herinneringen worden opgehaald. Kortom: het is niet alleen fysiek enorm zwaar, ook is het op mentaal vlak echt een challenge.

De deelnemers van het allernieuwste seizoen zijn influencer Demi de Boer, acteur Thijs Boermans, voormalig olympisch judoka Edith Bosch, model en fotograaf Kim Feenstra, ondernemer en mediapersoonlijkheid Olcay Gulsen, ondernemer en auteur Merlijn Kamerling, boer Ayoub Louihrani, TV-kok London Loy, muzikant Bizzey, mediapersoonlijkheid en DJ Harrie Snijders, ondernemer en Real Housewive of Amsterdam Maria Tailor en ex-voetballer Demy de Zeeuw.

De rumors rondom een deelname van housewive Maria bleken dus inderdaad te kloppen…

Startdatum

Met deze deelnemers kan het niet anders dan een heerlijk seizoen worden, dus wij kunnen niet wachten om de eerste aflevering te zien. De eerste aflevering verschijnt namelijk vanaf 28 januari wekelijks op Videoland waarbij er de eerste dag twee afleveringen online komen. Aflevering 1 gaat in première bij RTL 4 om 22.20 uur.