angel numbers

Alles over angel numbers: wat zijn het en wat doe je ermee?

Body & Mind27 apr 2022, 12:00 doorRomy Nouwen
We hebben in het dagelijks leven veel te maken met cijfers. Zo zien we veel kentekenplaten, kijken we de hele dag door op digitale klokken en komen ze regelmatig voor op sociale media. Het kan zijn dat je hierdoor een bepaalde cijferreeks vaker ziet dan normaal. Als je een beetje spiritueel aangelegd bent, heb je je waarschijnlijk wel eens afgevraagd of hier een bepaalde betekenis achter zit. Als we de angel numbers mogen geloven, is dit wel het geval. Wil jij hier meer over weten? Lees verder.
angel numbers
Instagram @sophiakelly

Wat zijn angel numbers?

Angel numbers zijn reeksen van getallen die opeenvolgend of herhalend zijn. Vaak zijn het reeksen van drie of vier cijfers, maar soms ook reeksen met meer dan vier cijfers. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld 1111, 2222 of 1234. Deze getallenreeksen, oftewel angel numbers , worden door sommigen ook wel gezien als een soort spirituele boodschap. Vroeger werden dit soort reeksen al gezien als goddelijke boodschappen met een bepaalde betekenis. Dit is nu niet anders.
Maar waarom worden deze dan angel numbers genoemd? Dat heeft alles te maken met de engelen. Sommige mensen zijn er van overtuigd dat er engelen zijn die proberen te communiceren met het aardse leven. Dit kunnen engelen niet doen door middel van praten. Men gelooft namelijk dat een stem van een engel te zacht is om te verstaan op aarde. Cijfers zijn daarentegen universeel. Door middel van cijfers kunnen zij het aardse leven dus wel bereiken. Ze sturen dan boodschappen door middel van cijferreeksen.

Wat doe je met angel numbers?

Het kan zijn dat jij vaak dezelfde cijferreeks ziet. Je ziet ze dan op klokken, recepten, kentekenplaten of via sociale media. Je kunt het negeren, maar misschien is dit dan juist het moment om eens op onderzoek uit te gaan wat dit precies voor jou te betekenen heeft. Verschillende reeksen hebben namelijk verschillende betekenissen. Je kunt de betekenis van de reeksen gewoon zelf opzoeken op internet.