fem fem 1 4

Besties? Dit zegt je sterrenbeeld over jullie vriendschap

Body & Mind24 jan , 8:00 doorAngela Badstuber
Vriendschap is een verhouding tussen twee of meerdere personen. Heb jij goede vriendschappen? Dan ben je gezegend! Sterrenbeelden kunnen veel zeggen over jouw karakter en hoe je omgaat met anderen. Dit zegt jouw sterrenbeeld over je vriendschap.
fem fem 1 4
Bron: Pinterest

Ram (21 maart t/m 20 april)

Je bent een extravert en je hebt graag mensen om je heen. Je maakt makkelijk nieuwe vrienden en je laat een sterke indruk achter op anderen. Als je een goede vriendschap hebt, ben je erg beschermend. De beste match vind je bij een Waterman, Stier, Leeuw of Weegschaal.

Stier (21 april t/m 20 mei)

Een vriendschap heeft veel betekenis voor jou. De meeste vrienden ken je al een langere periode. Het kan even duren voordat je een nieuw iemand tot je vriendengroep kunt maken, maar als je een vriend hebt, dan is dat voor altijd. Kan het zo zijn dat jouw vrienden het sterrenbeeld Steenbok, Vissen, Kreeft of Maagd heeft?

Tweelingen (21 mei t/m 21 juni)

Jij bent iemand die het met iedereen goed kunt vinden. Je helpt en luistert graag naar anderen, maar je vindt het ook zeker niet erg om in het middelpunt te staan. Met mensen waarmee jij kan lachen, word je bevriend. Jouw beste match is een Ram, Leeuw, Weegschaal of Waterman.

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Je kan best kieskeurig zijn als het gaat om vriendschappen. Je bent iemand die niet zelf op anderen afstapt om ze beter te leren kennen. Liever heb je dat ze zelf op jouw afstappen. Als je eenmaal vrienden hebt, ben je loyaal en zorgzaam. Mensen komen dan ook graag naar je toe voor advies. Jouw vriendschappen zijn het leukst en langst met Stier, Maagd, Schorpioen en Vissen.

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Je staat waarschijnlijk bekend om je sterke karakter. Je hebt veel zelfvertrouwen en houdt ervan om in het middelpunt te staan. Je organiseert vaak een feestje of plant een weekendje weg om mensen bij elkaar te brengen. Je beste vriendschappen vind je bij een Tweeling, Ram, Weegschaal of Boogschutter.

Maagd (24 augustus t/m 22 september)

Je bent iemand die heel erg van je rust houdt en je kan soms een beetje verlegen zijn. Als jij een vriendschap hebt, blijf je trouw en mensen weten wat ze aan je hebben. Jouw vrienden hebben meestal het sterrenbeeld Kreeft, Schorpioen, Stier of Steenbok.

Weegschaal (23 september t/m 23 oktober)

Je houdt ervan om veel mensen om je heen te hebben. Je hebt veel vrienden en hebt ook vaak goede gesprekken met ze. Door jouw persoonlijkheid heb je vaak een adviserende rol in een vriendschap. Je vindt je match bij een Boogschutter, Tweeling en Waterman.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Je bent graag op jezelf. Je vindt het fijn om een kleine vriendengroep te hebben. Je bent betrouwbaar en helpt een ander graag, maar dit verwacht je dan ook terug. Vrienden die het beste bij jouw passen zijn Maagd, Steenbok, Kreeft en Vissen.

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Door jouw charmante persoonlijkheid maak je snel vrienden. Je houdt van vrijheid en bent zelfverzekerd. Met je vrienden ben je vaak graag op een feestje, want jij maakt het overal gezellig. Je houdt rekening met anderen en daarom is iedereen graag bevriend met jou. Je beste match zijn Weegschaal, Tweeling, Ram en Leeuw.

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

Je bent loyaal en houdt van een lange, stabiele vriendschap. Jouw vrienden betekenen veel voor je en je helpt ze dan ook graag en behandelt ze met respect. Schorpioen, Vissen, Stier en Maagd zijn jouw beste match.

Waterman (21 januari t/m 19 februari)

Je gaat graag met veel mensen om en houdt alleen van een vriendschap die zich op hetzelfde mentale niveau bevinden als jou. Je geeft veel liefde en die krijg je ook terug. Je past het beste bij een Weegschaal, Ram, Tweeling en Boogschutter.

Vissen (20 februari t/m 20 maart)

Je bent een trouw en liefdevol persoon. Je helpt graag anderen en staat altijd voor je vrienden klaar. Je kan kieskeurig zijn als het gaat om vriendschappen, want mensen die je misbruiken moeten aan de kant. Vriendschappen betekenen namelijk heel veel voor jou. Steenbok, Stier, Kreeft en Schorpioen zijn jouw beste match.