schermafbeelding 2022 02 28 om 212914

Blake Lively zweert bij deze goedkope lippenbalsem voor zachte lippen

Body & Mind05 mrt 2022, 12:00 doorRomy Nouwen
Onze lippen hebben het zwaar. We zitten midden in de winter, waardoor we langzamerhand steeds meer last beginnen te krijgen van die koude droge lucht. We missen net die extra gezonde touch van de zon, maar dat zou niet hoeven te betekenen dat we met extreem droge lippen door het leven hoeven. Als het aan Blake Lively ligt, ligt de oplossing voor handen. Zij zweert namelijk bij de volgende lippenbalsem voor zachte lippen.

Droge lippen

Vooral wanneer de temperaturen dalen en de lucht droger wordt, merken we dat aan van alles. Zo hebben voornamelijk ons huidje, maar toch ook onze lippen nét wat meer aandacht nodig in de koude wintermaanden. Mocht je last hebben van die irritanten droge trekkende lippen en ben je inmiddels na allerlei opties ten einde raad? Geen zorgen. Blake Lively deelde namelijk haar gouden tip, waardoor de ellende snel over zal zijn!
schermafbeelding 2022 02 28 om 213006 300x151
Bron: Instagram @blakelively

Lippenbalsem voor zachte lippen

Blake Lively gaat heus niet altijd voor de peperdure merkjes. Sterker nog! Als het om haar lapverzorging gaat, kiest ze gewoon voor een betaalbare lippenbalsem die haar lippen er prachtig uit doet laat zien. Op haar Instagram Stories deelt ze dé lippenbalsem waarbij ze zweert.
Lively kiest voor groot favoriet Burt's Bees en dat verbaast ons niets. Deze lippenbalsem bestaat namelijk enkel uit natuurlijke ingediënten, waaronder bijenwas. Dat betekent automatisch dat je lippen niet gewend raken aan deze balsem. Dat komt namelijk doordat er geen verslavende stofjes in zitten, waardoor je lippen hier prima op reageren!
schermafbeelding 2022 02 28 om 212914 300x210
Bron: Instagram @blakelively

Red je lippen!

Loop jij nu al een tijdje rond met droge lippen en ben je radeloos? Dan ben je met de lippenbalsem van Burt's Bees aan het goede adres! Binnen no-time loop jij met zachte lipjes de deur uit en dat voor maar iets meer dan €5,-!