dagcreme

Déze dagcrème is een dupe van La Mer en La Prairie en kost slechts €4

Body & Mind15 mei , 15:00 doorMaud Maarssen
Als er iets is dat niet mag ontbreken aan je skincare routine, is het wel een goede dagcrème. Helaas betaal je voor een fijne crème alleen vaak wel de hoofdprijs. Tot nu. Wij hebben namelijk een dupe gevonden van de beste dagcrème die er bestaat, namelijk: La Prairie crème.

Het belang van dagcrème

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten skincare producten, maar dagcrème is daarvan zéker de belangrijkste. Het hydrateert en beschermt je huid gedurende de dag en voed en te beschermt tegen allerlei omgevingsfactoren. Plus, na je ochtenddouche is je huid vaak wat droog, waarna je dagcrème het weer lekker hydrateert.

De voordelen van een goede crème

Maar, dagcrème is natuurlijk meer dan alleen een laagje met vocht en bescherming op je gezicht. Het is een cruciale stap voor wie graag een jonge en gezonde huid wil behouden. Door dagelijks een goede dagcrème aan te brengen, ervaar je enorm veel voordelen. Zo helpt het je huid te hydrateren, biedt het bescherming tegen UV-stralen en vertraagt de huidveroudering, het versterkt je natuurlijke huidbarrière en bevordert een egale huidskleur. En ook niet geheel onbelangrijk, je huid gaat er heerlijk zacht van voelen.

La prairie en la mer dupe

Nu is een goede dagcrème vaak toch behoorlijk prijzig. En al helemaal als je een potje van een mooi merk wil hebben. Zo betaal je voor een potje van La Mer wel €200 en voor La Prairie al snel €500 euro. Nogal wat geld voor een potje dagcrème. Maar, wij hebben een dupe voor je gevonden. Je gaat het niet geloven, maar je scoort deze crème bij de Lidl, en je betaalt slechts €3,99. Dat scheelt nogal. De crème gaat heel TikTok over en de reacties zijn enkel positief. Nou, wij weten het wel: op naar de Lidl.
Je hebt twee verschillende varianten, namelijk een paars potje en een rood potje. Beide zouden fantastisch zijn.