lidl accessoires thuis sporten goedkoop

Lidl verkoopt accessoires zodat jij thuis kunt sporten

Body & Mind07 dec 2021, 10:00 doorSophie Golbach
Laatst kwam het nieuws naar buiten dat alle sportscholen om 5 uur 's avonds sluiten. Waar sommige mensen de tijd en ruimte hebben om overdag te sporten, is deze luxe voor velen niet de werkelijkheid. Gelukkig komt Lidl met dé oplossing: Lidl verkoopt accessoires zodat jij thuis kunt sporten.

Lidl verkoopt accessoires zodat jij thuis kunt sporten

Was je de afgelopen weken niet weg te slaan uit de sportschool en kun je nu niet meer gaan? Het laatste wat je wilt is dat al je 'progress' verloren gaat. Zonde! Gelukkig helpt Lidl ons een handje om thuis sporten toegankelijk te maken. Ze komen met een ruim assortiment aan sport accessoires.

Wat zit er in het assortiment?

Lidl ziet in dat het belangrijk is om te blijven sporten (zéker in deze tijden) en komt daarom met apparaten om alle spiergroepen te trainen: van billen tot buik en van armen tot benen. Je kunt ze per stuk halen, maar je kunt ook voor de full experience gaan en ze allemaal aanschaffen. De accessoirs zijn namelijk helemaal niet duur!
Wat zit er dan precies in het assortiment? Bij de Lidl kun je terecht voor een stretchband, buikspierwiel en fitnessband. Deze kosten je los slechts €3,99. Scherp geprijsd dus! Deze accessoires kun je gebruiken om je benen, billen en buik te trainen. Iets waar veel vrouwen zich op focussen.
lidl fitnessbanden 300x225
Dan is er ook nog de 'kettlebell' voor €6,99. Je kunt met de kettlebell eindeloos variëren en hij is ideaal om je benen én billen te trainen. Maar je kunt hem ook gebruiken voor je armen! De kettlebell komt in verschillende gewichten: 4, 6 of 8 kilo. Voor beginners raden we de 6 kilo aan.
lidl kettlebell 300x225

Nog een leuke voor de ladies: de gymnastiekbal! Deze bal kun je na het sporten gebruiken om bijvoorbeeld je wervelkolom te ontlasten. Maar je kunt hem op véél meer manieren gebruiken. Deze gymnastiekbal kost slechts €5,99.

lidl gymnastiekbal 300x225