We kunnen niet wachten tot de feestdagen beginnen en Lidl helpt ons alvast met aftellen op een wel héél bijzondere (en 18+) manier. Lidl verkoopt namelijk een adventskalender met cocktailaccessoires. Holly jolly Christmas!

Lidl komt met adventskalender met cocktailaccessoires

Lidl komt met een adventskalender met cocktailaccessoires zodat jij de feestdagen niet nuchter door hoeft te komen. Tegen de tijd dat het kerstavond is, heb jij alle accessoires in huis om je gasten van de meest overheerlijke cocktails te voorzien. Je hoeft je geen zorgen te maken om alle laatste maatregelen, want je kunt nu gewoon thuis een cocktailbar maken! En voor oudjaarsavond komen deze goodies natuurlijk ook perfect van pas.

De inhoud van de adventskalender

We horen je denken: “Maar wat zit er nu precies in zo’n adventskalender?” Natuurlijk gaan wij niet de volledige inhoud verklappen want dan is de hele verassing voorbij. De kalender bestaat uit 42 (!) delen en alles is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Hij is ook nog eens ideaal om cadeau te doen! Een greep uit de items die je kunt verwachten zijn: een cocktailzeef, kurkentrekker, cocktailshaker en ijstang. De rest is een verassing!

adventskalender met cocktailaccessoires
Lidl website

Extra’s bij de Lidl

Om de feestdagen helemaal compleet te maken kun je ook nog eens alle extra’tjes in huis halen. Zo is jouw boozy kerst helemaal compleet! Lidl heeft namelijk allerlei verschillende cocktailglazen in hun assortiment. Deze zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Een speciaal expemplaar voor iedere cocktail! Het enige wat je dan nog te doen staat is de drank en toevoegingen in huis halen. Cheers!

Geen flauw idee wat je wilt maken? Dit zijn de lekkerste cocktails voor tijdens de koude dagen (en dus helemaal kerst-proof!).

Je kunt de adventskalender met cocktailaccessoires voor €49,99 kopen bij de Lidl.

Lees ook: Lidl komt met mini frituurpan voor een prikkie