hakken pijn botox

Pijnlijke voeten van je hakken? Botox in je voeten zou een wondermiddel zijn

Body & Mind04 feb 2023, 11:45 doorRomy Nouwen
Het dragen van hakken is natuurlijk ontzettend classy en kan écht de laatste perfecte touch geven aan je outfit. Toch gaat het vaak helaas wel gepaard met een hoop pijn. Voornamelijk je voeten krijgen het zwaar te verduren tijdens een dagje op hakken. Heb jij ook vaak pijnlijke voeten van je hakken? Dan kun je hier met deze oplossing misschien wel een einde aan maken... met botox.
hakken pijn botox

Botox als oplossing

Botox werd voor lange tijd gebruikt om gewoon de rimpeltjes in het gezicht weg te werken, maar dat is wel echt verleden tijd. Botox wordt voor steeds meer doeleinden ingezet. En dan hebben we het niet meer over alleen de cosmetische ingrepen. Zo kan botox ook een hoop andere problemen verhelpen! Geen wonder dat steeds meer mensen het in hun voeten laten spuiten. Het zou namelijk helpen tegen pijnlijke voeten van je hakken.

Pijnlijke voeten van je hakken

De afgelopen maanden zien doktoren een enorme groei in cijfers. Steeds meer vrouwen zien het wel zitten: zo'n spuitje in hun voeten. Dat valt overigens ook te verklaren! Nu we de ergste lockdowns achter de rug hebben, komen de hoge hakken weer wat vaker uit de kast. Onze voetjes zijn alleen een stuk minder gewend, dus onwijs veel vrouwen dealen met pijnlijke voeten van hakken.
Botox blijkt nu de oplossing te zijn. Het inspuiten van botox op verschillende plekken in je voeten, zorgen er namelijk voor dat je minder of zelfs geen pijn meer hebt. Dit komt doordat botox de spiertjes in je voeten verlamd. Hierdoor voel je simpelweg gewoon geen pijn meer. Een wondermiddel dus!

Je moet er wat voor over hebben

Het is dus een wondermiddeltje, maar ook dit middeltje heeft wat nadelen. Zo doet het best veel pijn om te prikken in je voeten. Verwacht dan ook niet dat je dat met gemak even zal ondergaan. Daarnaast is het ook maar een korte oplossing. Net als botox in andere lichaamsdelen, verdwijnt dit na zes tot negen maanden. Dat betekent dat je herhalingen zult moeten ondergaan voor blijvend effect.