spa europa zwitserland femfem 1

Dit zijn de mooiste spa's in Europa

Body & Mind18 jan 2018, 13:14 doorRedactie
Wij vrouwen houden van onszelf verwennen. Naar de sauna of een hot stone massage, heerlijk. Heb je binnenkort een stedentrip op de planning staan? Dan is het misschien leuk om een bezoekje aan een van deze mooiste spa's van Europa aan je tripje toe te voegen.

1. Cemberlitas bath - Istanbul

Wanneer je Cemberlitas Bath binnenstapt, stap je een imposante, marmeren ruimte binnen en krijgt gelijk traditionele kledij, handdoeken, slippers, zeep en shampoo aangeboden bij binnenkomst. De sfeer die er hangt is heel rustgevend en bijzonder. Wanneer je in Istanbul bent, mag een bezoek aan deze spa niet ontbreken.
spa europa istanbul femfem e1503308731865
Foto: <a href=
How to Istanbul "/>

2. Friedrichsbad - Duitse Zwarte Woud

Keltische en Romeinse culturen komen samen in deze spa. De spa is niet alleen heerlijk voor je ontspanning, het is ook een lust voor het oog. Het mooiste bad beschikt over okergele muren en is overdekt met een koepel, waardoor het daglicht naar binnen straalt.
spa europa duitsland femfem e1503308691540
Foto: Travel Talia

3. Villa del Parco - Italië

In Forte Village ligt Therme del Parco : een plek om volledig tot rust te komen. Deze spa beschikt over 20 behandelkamers, 40 therapeuten en een prachtig zwembad gelegen in een tropische tuin. Enkele behandelingen zijn anders dan je gewend bent, maar daarom is dit een extra reden om deze prachtige spa eens te bezoeken. Een van deze behandelingen heet Thalasso therapie. Je bent in een zwembad, waar je lichaamstemperatuur van 38, naar 20 graden wordt gedaald, terwijl jets je lichaam masseren. Deze therapie is vooral populair bij sporters die sneller willen herstellen van een blessure, maar geeft iedereen totale ontspanning.
spa europa italie femfem
Foto: <a href=
Charming Sardinia "/>

4. Therme Vals - Zwitserland

Deze monumentale therme ligt op een prachtige locatie, midden in de bergen van Zwitserland. De gasten komen binnen door een onderaardse tunnel, waarna je uitkomt bij een balkon dat uitkijkt op de baden op de begane grond, een prachtig zicht. De zes baden op de begane grond bestaan uit ijskoude baden, maar ook tropisch warme baden. Naast deze veelzijdigheid aan baden, kun je er verschillende schoonheidsbehandeling ondergaan. Alleen al door het uitzicht zul je hier volledig tot rust komen.
spa europa zwitserland femfem e1503308768776

5. Liquidrom - Duitsland

Midden in Berlijn ligt de prachtige spa Liquidrom. Bij het bijzondere zwembad met de enorme koepel wordt veel gebruik gemaakt van verschillende lichten en geluid, wat voor een ontspannend en bijzonder effect zorgen.
spa europa berlijn femfem e1503308784157
Foto: <a href=
Cool cities "/>
Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Deze spa's zijn niet alleen extra fijn en ontspannend, ze zijn ook nog eens heel bijzonder. Dus naast de behandelingen, zul je ook rustig worden van de uitstraling. Zit het er voor jou helaas niet in om naar een van deze spa's te gaan? Haal dan de rust in huis.