zonnebrand

Dit zijn de beste zonnebrandcrèmes voor een sunkissed kleurtje

Body & Mind01 jul 2022, 14:59 doorRoos Hooijer
Niemand wordt blij van een rode huid in de zomer, insmeren dus! Of je niet bruin wordt met zonnebrand op je huid? Dat is een fabel. Een tan krijgen met een laag zonnebrand is juist verstandig, alleen is het een must een goede zonnebrand aan te schaffen. Er zijn zelfs zonnebrandcrèmes waar je juist sneller bruin van wordt – en dat ook nog op een veilige manier. Wij vertellen je welke zonnebrandcrèmes je helpen dat felbegeerde kleurtje te krijgen.
zonnebrand
Bron: Pinterest

Australian Gold Spray

De Australian Gold Spray is een van de beste zonnebrandcrèmes om snel een kleurtje te krijgen. Met een SPF 30 en een caramelkeurige bronzer krijgt je huid een bruin kleurtje zonder vlekken. Het trekt supersnel in en is erg verzorgend. Deze zonnebrandcrème bevat vitamine C, Vitamine E, Australische tea tree oil en zonnebloemextract.
1

Nivea Sun Protect & Bronze Spray

De Nivea Sun Protect & Bronze Spray beschermt je met SPF 30 en activeert je tan door het natuurlijke pro-melatonine extract. Het is geen chemische zelfbruiner, dus is het niet schadelijk voor je huid. Ook is het water-resistent, dus zwemmen kan absoluut. Ook maak het je huid zijdezacht, soepel en heeft het de heerlijke Nivea-geur.
2

Garnier Ambre Solaire Clear Protect Refresh

De Garnier Ambre Solaire Clear Protect Refresh spray beschermt je met SPF 30 en smeert lekker uit. Een pluspunt is dat de spray transparant is en het binnen vijf seconden al droogt en erg fris aanvoelt. Heb je al een sunkissed huid? Dan past deze zonnebrand goed bij jou. Het biedt een extra lange bescherming.
3
De keuze is dus reuze voor een zonnebrand die je beschermt en nog eens een mooi tintje geeft. Geloof ons: hoe beter je smeert, hoe langer je van dat felbegeerde kleurtje kunt genieten!