Zou jij rapper Boef wel een avondje willen laten optreden op jouw feestje? Dan hebben wij goed nieuws en slecht nieuws! Het goede nieuws is dat deze mega bekende rapper zeker op feestjes kan optreden. Het slechte nieuws is dat jij hier flink voor in de buidel zal moeten tasten. Wij vertellen je wat rapper Boef graag ontvangt voor zo’n optreden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

Rapcarriére

Boef had een lastige start, maar daar is inmiddels niets meer van te merken. Hoewel de rapper eerder meerdere gevangenisstraffen moest uitzitten, is hij nu helemaal op het rechte pad. En dat allemaal dankzij keihard werken. Hij besloot namelijk zijn leven over een compleet andere boeg te gooien en te gaan werken aan zijn passie voor muziek.

Hij begon met het uitbrengen van wat singles, welke al snel opgepikt werden. Uiteindelijk kwam het tot een debuutalbum, genaamd ‘Gewoon Boef’, en dat bleek een waar succes. Hij bevond zich maar liefst 54 weken in de album top 100 met dit album. Verder investeerde hij in zijn sociale mediakanalen. Hierdoor heeft hij op platformen als Instagram en YouTube een behoorlijk bereik opgebouwd.

Dít vraagt Boef voor een optreden

Boef is dus inmiddels uitgegroeid tot een grote artiest en wordt dan ook regelmatig gevraagd ergens te komen optreden. Niet gek dat hij dan ook een behoorlijk bedrag wil zien voordat hij komt! Zijn populariteit kost immers een zakcentje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)


Hoewel Boef inmiddels een behoorlijk vermogen opgebouwd heeft, vraagt hij er niet minder om. Hij blijft bouwen aan zijn eigen spaarrekening en dat vinden wij natuurlijk logisch. Wil je dus graag dat Boef een paar nummertjes komt rappen op jouw feestje? Dan zul je je eigen spaarrekening leeg moeten trekken. Hij vraagt namelijk zo’n €10.000 tot €15.000 euro exclusief btw voor dertig minuten optreden. Wil je hem langer dan een halfuurtje? Tel dan maar op wat het zal gaan kosten.

Het kan trouwens altijd duurder, want dit zijn de duurste artiesten om te boeken uit Nederland.