Eerder schreven we dat mensen die boeken lezen een stuk aardiger en socialer zijn. Maar welke boeken zijn echt aanraders voor inspiratie op het gebied van carrière, een sociaal leven en een gelukkige levensstijl? Wij tippen 4 boeken voor powervrouwen (to be).

reading

The life changing magic of not giving a f*ck – Sarah Knight

Heb jij ook vaak helemaal geen tijd meer over voor leuke dingen en besteed je te veel tijd aan het doen van dingen die je niet leuk vindt? Pak dan dit boek erbij en leer hoe je kan stoppen met het spenderen van tijd die je niet hebt aan dingen die je niet wilt doen met mensen die je helemaal niet mag. Dit praktische boek helpt jou om minder f*cks te geven aan de dingen die je stom vindt en meer f*cks te geven aan mensen en dingen in het leven die belangrijk voor je zijn. Om zo gelukkiger door het leven te gaan.

Moody bitches – Julie Holland

Psychiater Julie Holland vertelt in dit boek over de moderne vrouw die succesvol is, stijl en humor heeft en leidinggevend is. Deze vrouw is ook de persoon die teveel stress heeft, te weinig sekst en te weinig slaapt. Holland duidelijk dat het helemaal niet raar is dat wij als vrouwen stemmingswisselingen hebben. Ze toont praktische inzichten uit de wetenschap over hormonen, stemmingswisselingen, medicatie en depressie en geeft tips en tricks om hier mee om te gaan. In dit boek legt Holland uit hoe je een tevredener en gelukkiger mens kan zijn door je vrouwelijke lichaam te accepteren zoals het is.

Powervrouwen – Julia Pimsleur

Er zijn twee keer zoveel mannen als vrouwen die een eigen bedrijf starten en dat tot een succes maken. Pimsleur slaagde hier als vrouw wel in en zette een miljoenenbedrijf op. Met haar boek wil ze meer vrouwen de kans bieden om in haar voetsporen te treden. Samen met 7 andere vrouwen geeft ze tips om van je bedrijf een succes te maken in 7 stappen.

Babe you got this – Martje Haverkamp en Emilie Sobels

Tegenwoordig zie je overal op het internet succesvolle verhalen van vrouwen die een eigen bedrijf hebben, een droombaan en een geweldige partner.  Maar hoe liep hun weg naar succes? Haverkamp en Sobels stellen interessante vragen aan onder andere Mariëlle Smit (co-founder van Make My Event), stylist Nicole Huisman en actrice Hanna Verboom. Een must read als je wil weten hoe deze vrouwen hun doelen hebben bereikt, welke keuzes ze hebben gemaakt en welke tips zij hebben voor jou.

Schermafdruk 2017-09-05 14.29.56
Schermafdruk 2017-09-05 14.30.06
Schermafdruk 2017-09-05 14.29.24
Schermafdruk 2017-09-05 14.29.46

Zoek je nog een mooie boekenkast om je boeken in op te bergen? Kijk hier eens voor eyecatcher boekenkasten.