De alpaca: een van de meest populaire dieren van dit moment. Je kunt het zo gek niet bedenken of het heeft met een alpaca te maken. Slapen in boomhutten onder alpaca’s? Het kan allemaal. Voor wie graag zo’n leuk beestje als huisdier wenst, maar niet de lasten wil, hebben we goed nieuws. Bol.com verkoopt nu levensgrote alpaca’s voor in je eigen woonkamer. Dit wil je toch?!

Jouw eigen alpaca?

Het bedrijf achter deze geniale uitvinding? Maak kennis met ‘Hansa Creation’. Zij maken alle dieren na in ware grote, maar dan gewoon voor in de woonkamer. Nu moet je niet in een klein flatje wonen om zo’n groot bakbeest in de gang of in de woonkamer te zetten, die slokt namelijk alle ruimte op. Maar het is wel een Alpaca, dus boeien.

De leuke ‘poppen’ hebben een afmeting van 72 x 30 x 100 cm. Je kunt dus gewoon op je eigen alpaca zitten en deze borstelen. Net echt toch? Je hebt een bruine en witte variant die je online kunt bestellen. De bruine variant koop je voor €743,- en de witte variant voor €1400,-. Niet niks natuurlijk, maar dan heb je wel je éigen buddy Mocht je deze nu goed verzorgen, kun je later altijd nog een échte aanschaffen. 😉

alpaca FEM FEM Screenshot 2021-05-25 11.54.13
Beeld: Hansa Creation.

 

Liever een andere parel? Het aanbod is reuze! Zo kun je ook kiezen uit een jachtluipaard, giraffe of nijlpaard!

Screenshot 2021-05-25 12.06.00 Screenshot 2021-05-25 12.05.22

Gelukkig heeft Bol.com nog veel meer te bieden. Heb jij bijvoorbeeld geen bad in huis? No worries, je kunt nu deze badkuip voor volwassenen aanschaffen. Zo lig jij heerlijk relaxt in je éigen opzetbare badje.