Lijkt het jou vet om midden in de natuur wakker te worden, en even een leven te leiden als Peter Pan of Mowgli en ben jij opzoek naar een unieke ervaring in het buitenland? Dan hebben wij zeker weten een super vette tip voor jou. De vetste boomhut Airbnb ga jij vandaag onder ogen komen!

Bron: Airbnb.nl
Bron: Airbnb.nl

Eerder lieten we jullie ook al een vette Airbnb zien in Griekenland, die je ook zeker even moet bekijken.

Drommen Shack – The Shack Tree

De vette boomhut is te boeken via Airbnb en heet Drommen Shack – The Shack Tree. Hoewel het natuurlijk midden in de natuur is heb je wel de nodige comfort. De boomhut heeft 4 verdiepingen die voorzien zijn van een slaapkamer, woonkamer, toilet en een terras.

Verhuurder Jean-Marie zet in de beschrijving het volgende: “Ontdek de magische wereld van de Drommen hut, uniek in Frankrijk. Met 4 verdiepingen : de woonkamer, dan het toilet, dan de slaapkamer. Gasten kunnen dineren op het terras.”

Ook zit er een restaurantje dichtbij de hut waar je eventueel kan dineren. Wanneer het restaurant gesloten is wordt het diner gewoon naar je boomhut gebracht.

Deze boomhut-Airbnb in Frankrijk is de droom van iedere avonturier Slaapkamer in de boomhut

De locatie

De locatie waar je verblijft is een klein dorpje genaamd Guyonvellel. Dit dorpje heeft maar ongeveer 200 inwoners. Verder liggen de boomhutten in een prachtig bos en loop je vanuit je voordeur zo de natuur in. Voor onze nature lovers dus ge-wel-dig.

Woonkamer Voordeur boomhut

Recencies

De recensies kijken is altijd een must bij boeking sites. Dus ook bij deze hebben we weer even in recensies rond geneusd.

Zo is de eerste recensie die wij tegen komen van Chayenne, en Chayenne zegt het volgende: “Prachtig huisje verspreid in de natuur, ideaal voor een weekendje ontspanning buiten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, we hebben het geweldig gehad.”

“Geweldig verblijf van 2 nachten in Cabin Drommen. We hebben genoten van ons romantische weekend. Geweldige plek voor een natuurvakantie. De hut is zeer goed geregeld. Er is een sanitaire ruimte op twee minuten lopen om te douchen. Ik raad ontbijt aan: mand om ’s ochtends op te halen als je wakker wordt : uitstekend ! Ook als je een maaltijd kunt boeken bij Platelet II : de gerechten zijn van hoge kwaliteit en verfijnd. De plek heeft zoveel meer dat we deze zomer terug zullen komen met onze kinderen!” Zegt Balermino in de recensies.

De recensies zien er veel belovend uit, want dit zijn niet de enige twee die zo positief zijn. Het meer en deel van de recensies zijn namelijk allemaal super positief.

Restaurant bij de boomhutten Plafond van de boomhut

De prijs van: Drommen Shack – The Shack Tree

De boomhut is voor 2 personen en is om precies te zijn 91 euro per nacht. Helemaal niet prijzig dus en zeker de moeite waard als je van de natuur houdt of gewoon een keer iets anders wil.

Lees ook: Deze Airbnb in Puglia (Italië) heeft een privé zwembad in een grot.