Het hele jaar op Airbnb rond zwerven, en zoeken naar de mooiste verblijven. Een fantastisch gevoel. Vooral als je het vervolgens ook echt boekt, en er naar uit kan kijken. Natuurlijk heeft elk land en elk plekje zo haar eigen charmes maar deze Airbnb in Italië is echt bizar en vooral bijzonder.

bron: airbnb.nl
bron: airbnb.nl

Puglia

Het appartement bevindt zich in de Puglia. De Puglia is een prachtige regio in Italië. Lecce is één van de mooiste plekken van Puglia, en dit vooral dankzij haar architectuur, die zelfs een eigen naam heeft gekregen! De barocco leccese-stijl vind je in heel wat plekken van de stad terug.

Qua prijzen valt de Puglia nog hartstikke mee, sterker nog: de prijzen zullen je soms zelfs verbazen. Je kan er voor prachtige prijzen een super mooie vakantie van maken. Want de regio is ook al een paradijs op zich. De zee is helder blauw en er zijn prachtige stranden.

Daarnaast staat de Puglia ook bekend om de trullo’s, dat zijn echt super schattige huisjes.

Vakantie foto's vakantie foto's

Airbnb met privé zwembad in een grot

Deze Airbnb in Italië is super bijzonder. Het is namelijk een Airbnb in de regio Puglia die zich in een grot bevindt. De huiseigenaresse zet in de beschrijving het volgende:

“Ostuni HouseCave is een zeer mooi appartement in het historische centrum, met een privézwembad in de grot. Het is voor uw exclusief privégebruik met verwarmd water en is het hele jaar door beschikbaar. Het water wordt verwarmd met een maximumtemperatuur van 33 graden.
Het zwembad heeft een bubbelbadgedeelte en een watervalgedeelte.
Huis Cave en uitgerust met alle voorzieningen is de ideale plek om aangename dagen in ontspanning door te brengen. Dankzij deze strategisch gelegen ruimte, hoef je niets op te geven”

Ook valt de prijs reuze mee. Je betaalt voor dit appartement maar 130 euro per nacht! Dit hangt natuurlijk wel af voor de periode dat je het verblijf boekt.

Binnen zwembad Airbnb Airbnb in Italië

 

Het appartement ziet er inderdaad prachtig uit en vooral het zwembad die in het appartement gevestigd zit is helemaal het einde. Heerlijk om een weekje met je partner of je bestie heen te gaan.

bron: Airbnb.nl
bron: Airbnb.nl
omgeving
bron: Airbnb.nl

De omgeving van het appartement ziet er ook super romantisch uit.

Aaaah ik heb gelijk zin in vakantie..!

Het appartement valt te boeken op Airbnb! 

Lees: Deze Italiaanse trulli is Airbnb’s meest bijzondere optrekje