Borsten: we hebben ze allemaal! Geen enkele is hetzelfde. Klein, groot, rond, ongelijk of hangend. Je kunt het zo gek niet bedenken. Terwijl de een gezegend is met een grote opvallende borstpartij, baalt de ander van haar wat kleinere buste. Herken jij dat laatste en zou je graag willen dat je borsten af en toe wat groter lijken? Geen probleem! Wij hebben dé oplossing voor jou, zodat jij vanaf nu altijd tevreden en zelfverzekerd de deur uitloopt!


Contouren en schaduwen

De oplossing ligt namelijk gewoon binnen handbereik! We weten allemaal wel hoe je met make-up je gezicht kunt contouren en shapen. Het is niet meteen voor de hand liggend, maar dit kun je ook toepassen op je decolleté. Als je dit op de juiste manier doet, zul je merken dat je borsten een stuk mooier uitkomen. Je kunt hiervoor gewoon je eigen verschillende kleuren foundation en poeder gebruiken, waardoor je dit gemakkelijk in je ochtendritueel kunt meenemen ;). Zo makkelijk kan het zijn! Het belangrijkste is dat je het aanbrengt op de goede manier en dat je je witte shirt voortaan in de kast laat liggen! Bekijk hieronder de video voor de juiste trucs en hoe je het contouren van je decolleté het beste kunt aanpakken.

Accentueren is the key

Natuurlijk kunnen we moeder natuur ook nog op wat andere manieren een handje helpen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je altijd een goede rechte houding aanneemt als je staat of zit. Op die manier duw je je borsten automatisch wat verder naar voren, waardoor ze meer op zullen vallen. Dit zul je jezelf alleen wel even moeten aanleren. Ook kun je je jouw boezem accentueren door te kiezen voor de juiste kleding en accessoires. Kies bijvoorbeeld eens voor een crop top of een riempje net onder je borsten. Op deze manier vallen jouw borsten écht niet meer te missen!

Lees ook: Groeien je borsten echt door je vaccinatie?