Oeteldonk, oftewel Den Bosch, is toch wel dé carnavalshoofdstad van Nederland. En zoals we allemaal wel weten, is die heerlijke slagroom-chocolade bom dé snack van deze stad. Een combinatie van carnaval en een Bossche Bol kon dus ook niet uitblijven en daarom introduceren wij je nu de Bossche Bol gevuld met alcohol.

oetelbol-bossche-bol-femfem

Feesten, eten en drinken

Dat is toch wel waar het om draait tijdens carnaval. Terwijl jullie nog in de stress zitten over jullie outfit en aan het bedenken zijn wat jullie willen drinken tijdens de pre-party, hebben wij het ideale eten alvast geregeld. Bakkerij van Leeuwen in Kerkdriel brengt namelijk de Oetelbol op de markt.

De Oetelbol

Met de kikker als symbool voor de carnaval in Den Bosch, zijn deze Bossche Bollen niet bruin maar groen en niet met een pure chocoladesmaak, maar met een witte chocoladesmaak. Ook de vulling is anders dan we gewend zijn van de traditionele Bossche Bol. In plaats van enkel slagroom, is er Boswandeling aan de Oetelbol toegevoegd, wat het extra carnavallesk maakt. En naast deze heerlijke snack, kun je bij de bakkerij ook een Flugelvlaai bestellen. Woon je in de buurt van Den Bosch? Dan kun je deze carnavalsnacks bestellen via de website en worden ze iedere zaterdag bezorgd. Zo niet, dan zul je toch even langs de bakkerij moeten. Fijn fisje nie!

Foto via vanleeuwenbroodbanket
Foto via vanleeuwenbroodbanket

Na alle vette happen, alcohol en weinige uurtjes slaap kan je huid wel een oppepper gebruiken. Probeer daarom eens dit natuurlijke avocado gezichtsmasker.