Twee uur lang bottomless bubbelen? Het is een droom die eindelijk werkelijkheid geworden is. Ben jij in de buurt van Leeuwarden én is het toevallig ook nog eens vrijdag? Dan moet je even verder lezen, want er is héél veel goed nieuws te vertellen.

bottomless bubbelen leeuwarden

Bottomless bubbelen

In Leeuwarden ben je bij de Pecorino Wijn & Eetbar helemaal aan het juiste adres. Je kunt in dit restaurant mega lekker borrelen, wijnen of gewoon een hapje eten. Daar hoef je je geen zorgen over te maken! De bar is gespecialiseerd in het maken van de beste planken vol met heerlijk eten. Het is écht een bar waar shared dining centraal staat. Of je kiest voor een lekker borrelplankje óf dat je voor het serieuzere werk gaat; er is gegarandeerd genoeg lekkers te eten.

Dat is trouwens niet alles. De naam zegt het al een beetje, maar ook de drankjes zijn zeker niet verkeerd! Deze bar is namelijk ook zeker gespecialiseerd in het vinden van de beste wijnen over de hele wereld. Dat betekent dat dat lekkere hapje zeker weten gepaard zal gaan met een lekker drankje. Enne, is dat eigenlijk niet alles wat we nodig hebben in het leven?

Bottomless bubbelen

Niet alleen de wijnen weten ze perfect te vinden! Ook de bubbels zijn hier heerlijk. En het allerleukste aan deze Pecorino Wijn & Eetbar is dat ze hét droomarrrangement aanbieden van iedere bubbels-liefhebber. Je kunt hier namelijk iedere vrijdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 onbeperkt bubbels drinken. Dat betekent twee uur lang blijven proosten terwijl je geniet van een glaasje bubbels.

Terwijl je geniet van twee uur lang bottomless bubbelen kun je natuurlijk tussendoor ook genieten van de lekkere hapjes. Déze moet je dan weliswaar apart afrekenen, maar dat is geen probleem. Voor twee uur lang onbeperkt champagne drinken betaal je namelijk maar €12,50. Koopje, dus die bitterballen kun je er wel bij bestellen!

@jasmijnfabienne Bottomless bubbles voor €12,50? Elke vrijdag van 16:00 tot 18:00 bij 📍 Pecorino wijn & eetbar, Leeuwarden #wijnbar #leeuwarden #friesland #hotspot #bottomless #bottomlessbubbles #weekendtip #fyp ♬ Otra Vez – ProdMarvin

Leeuwarden

Helaas is Leeuwarden voor veel mensen niet echt om de hoek, want het ligt natuurlijk helemaal in het noorden van het land. Tenzij je in de buurt woont, is dit dus een behoorlijk eindje rijden. In dat geval raden we je aan om er gewoon een weekendje heen te gaan. Leeuwarden is namelijk helemaal geen vervelende stad om wat langer te verblijven. Zo is het bijvoorbeeld dé uitvalsbasis voor een romantisch weekendje weg met je lover. Verder kun je er ontzettend leuk shoppen én ben je in de buurt van een hoop fijne plekken om lekker de natuur in te gaan. Perfect als je ’t ons vraagt!