Welkom bij onze eerste miniserie leuke date-barretjes in Nederland. Wij gaan elke keer gebaseerd op eigen ervaringen en tips uitzoeken wat nou de leukste en tofste cafeetjes zijn om jouw date mee naartoe te nemen. Met deze week in de aanbieding: Breda! Dus woon je hier, kom je hier vaak of wil je eens een keer een andere stad ontdekken met je lover? Bij deze barretjes heb je gegarandeerd een spetterde avond!

daten-breda-fem-fem

De Suikerkist

Zeg je Breda dan zeg je Suikerkist. Het café staat bekend om haar goede sfeer, gezellige personeel en relaxte vibe. Mening date speelt zich hierbinnen af en dat is niet zo gek ook! De Suikerkist is lekker betaalbaar met toch een luxe touch. Binnen kun je gezellig zitten aan de verschillende tafeltjes en ook buiten is er genoeg plek om lekker in het zonnetje in de zomer- óf onder een heatlamp in de winter te zitten.

De Boterhal

Ook de Boterhal is bekend in Breda vanwege het prachtige gebouw waarin het gevestigd is. Dat niet alleen kun je hier heerlijk rustig en romantisch lunchen of dineren. Met een beetje schemering en een hoeveelheid aan kaarsjes is dit een ware date-spot. Het idee van dineren bij De Boterhal is een shared-dinning concept. Onder het genot van een biertje of wijntje kan je verschillende hapjes bestellen om te delen. How romantic?


Dit bericht bekijken op Instagram

Hij is er, de Onderbok uit eigen brouwerij! Met wie kom jij hem proeven? #seizoensbier #bockbierseizoen #brouwerijstjoris

Een bericht gedeeld door De Boterhal (@boterhal) op

Dok 19

Houdt jij van speciaalbier, en je date toevallig ook? Dan moet je naar DOK Breda gaan. Dit is de ideale plek voor de echte bier liefhebber en kun je vinden aan de haven. Met meer dan 80 verschillende biertjes op de kaart zit er voor iedereen wel iets lekkers bij. Toch niet zo’n zin in bier? No worries, je kan hier ook heerlijk een wijntje of een koffietje drinken.

Zeezicht

Op de Grote Markt vindt je Zeezicht; een waar begrip in Breda. Je kan hier heerlijk op het terras zitten met je date en genieten van allerlei lekkere hapjes en drankjes. Vaak kun je hier genieten van live-optredens en heeft het sfeervolle restaurant ook een prima kaart!

Parc Breda

Wil je goed uitpakken en ben je op zoek naar een trendy en stijlvol café/bar? Dan moet je naar Parc gaan. Deze is ook gevestigd op de Grote Markt en beschikt ook over een gezellig terras. Je weet zeker dat je hier een topavond gaat beleven met de heerlijke gerechten en koele drankjes.

 

Lees ook: 14 to-go places in Breda